Originally Posted by
Econfinplus
Her türlü çöküþ topiðinde (stah, mohikan, kuzu ve bi tane deli vardý adýný unuttum) bankalarýn bilançolarý çok güçlü, piyasa kopacak yazdým. 70 binde de al dedim, 90 binde de al dedim, 93 bin zirveyi kýrar, sonra 1 yýl daha iyi piyasa olur dedim, dolar bazlý en az 32 bine gideriz dedim, 110 bine denk geliyor, buradan kýsa bi düzeltme gelse bile önce dolar bazlý 35 bine, sonra tl bazlý 126 bine gideceðimizi düþünüyorum. Bütün bu bilgileri karþýlýksýz menfaatsiz küçük yatýrýmcý para kazansýn diye yazdým, senin gibi endekste %20-25 terste kalýp çok bilmiþlik de taslamadým. Hisse bazlý 4 liradan tekfen (3 katýna çýktý) 2,5 liradan odaþ (2 katýna çýktý) 5 liradan thy (2 katýna çýktý) 4 liradan soda (%45 kadar çýktý þimdi %30) 9 liradan banvit (Ben %50 bekledim, 3 katýna çýktý) 1,16 dan zoren (%50 çýktý) bunlarýn hepsi kayýtlý neyse ki, bilen biliyordu, sen de öðrenmiþ oldun Burada hala 5,5 liradan odaþ diyorum (1 senede %50 daha, 2 senede %100 beklentim) Tek senetten korkanlara (odaþ korkulacak bir senet olmasa da) 1,74 ten zoren (%15-20) 2,20 den nettur (%15-20) beðeniyorum.
Yer Ýmleri