PRKME için teþekkür
sizin gibi dogrularý çýkarsýz söyleyenler olsa vatandaþ kan aðlamazdý elindeki avucundakini kaybettiði zamanlar birileri vatandaþýn sýrtýný sývazlayýp bekle demesini çok iyi biliyor.bugün %10 kaybeden yatýrýmcý portföyü 100 olursa 90 kalýr her ay %10 kaybetse zaten elinde birþey kalmaz ,sonuçta herkes buraya kazanmak için geliyor,dediðiniz gibi akýl çeldirici,pazarlamacý dolu her yer bu iþlerden para kazananlar bizlere satmazsa kime satacak? hangi yabancý yatýrýmcý bize gelir ? ancak bizim spekülatörler yurtdýþý kurumlardan hesap açýp kendisini yabancý gibi göstermeyi çok iyi bilir.3.dünya savaþý yakýn amerikadan avrupaya Endeksler Tarihi zirvelerinde ,tüm bunlar yetmiyor bütün televizyonlar genel isimleri ile Medya hiç bize yedirirmi ancak pazarlar elimizdekini alýrlar sonra kriz var deyip ucuzdan toplarlar Döngü bu þekilde yýllardýr devam eder,gençlikte borsada kaybedip bir daha yüzüne bakmamýþ çok üþengeç insan biliyorum ,ancak iþi öðrenince artýk kazanmayý öðrenenlerde oluyor bu konuda örnekler gördüm.bu seviylerde size çamur atan kiþiler artýk son çare ne yapsalar bilmedikleri için yapýyorlar bunlarý karalama kötü gösterme yazýlarýna kanmayýn bizim gibi birþeyler okuyup birþeyler öðrenmek isteyen kiþileri çakallar ile kurtlar ile karanlýkta býrakmayýn.dediðiniz gibi vatandaþý kör býrakan tek borsa bizim borsamýzdýr.DErinlik göstermek ücretli,temel analiz ücretli,teknik analiz ücretli ne yapalým bizler?bizi bu durumda býrakanlar sizce asýl bu düzenin kuklalarý deðil mi?anlattýðýnýz gibi günlük 1000adetten fazla emir giriyorum artýk son 3 ayda çok þey öðrendim,emirleri gören spekülatör bozuntularý karaktersizler özellikle almýyor belli kademeleri yine öðrettiðiniz gibi gizli-süreli emir giriyorum örnek 5,20 baþlayýp 5,40 a kadar her kademeye 10-12 adet emir girdim toplamda 250adet küçük küçük kademeler kalkýnca otomatik iletiliyor spekülatör özellikle hepsini satýn aldý çünkü dediðiniz gibi algoritmasýný bozuyor bu tür gizli çok adetli emirler.
çok güzel bilgiler veriyorsunuz resmen kendimi broker gibi hissetmeye baþladým güvenim arttý.
yukarýdaki Bitcoin tehlikesi çok yüksek fakat daha mayýs ayýnda önce Bitcoin 100 000 liralýk satýn alan bir genç ile tanýþtým inanmadým gösterdi ekranýný þuan rahat satmadýysa 200 000 liradan fazlaya ulaþmýþtýr ,böyle müthiþ getirileri gören vatandaþ hýrs yapýp geliyor reklamý oluyor sistemin anlattýðýnýz gibi borsada da durum ayný 108000 endeks reklamý çok oldu,102500+5000 puan dediðiniz gibi oldu sonra kaldýr-vur kaldýr vur hareketi yaptýlar bugün ve bu hafta buralarda yukarý gitme göstergesi yapmasý dediðiniz gibi satýþ fýrsatý veya açýða satýþ fýrsatý mý? 2 milyon TL lik açýða satmak için hesabýmýzda 3 milyon olmasý mý gerekli? bende grafiklere aylýk olarak bakýnda önümüzde 2018 nisan ayýna kadar rahat 80 000 endeks e geliriz diye düþünüyorum.o zamana kadar satýlmýþ hisseleri kapatmayýnca aracý kurum faiz iþletiyor mu? yoksa elimizde nakit kullanýmý yok aksine onlara nakit kazandýrdýk diye bizlere mi Faiz ödüyor? 2 milyon lira üzerinden 9 ayda birde faiz getiri elde edersek her vatandaþ bu iþi yapar yoksa biz küçük yatýrýmcýya anlatmýyorlar mý?