USDTRY
yukarý doðru bir ivme yakaladý ve osilatörler al sinyali veriyor. Sýcak para giriþi dolara yüklendi ve TRY ˜nin deðer kaybetmesi Suriye ˜de ulusal güvenliði için harcadýðý çaba ile ters orantýlý.5.78 ve 5.80 destek seviyesi olmak üzere momentum destek buldukça 5.96 ise direnç seviyesi olarak belirtilebilir.
Euro grafikten
ise dolar ile birlikte deðer kazanýyor. Ýki majör kur birbirinden destek alýyor.
Bist 100
105 binde kýramadýðý direnci 101000 altýnda mum fitilleri aþaðý yönde bulunarak destek ancak bulabildi.
![]()
Diðer topicde gördüm. Finlandiya bize silah satmayý durdurmuþ.
Cücük kadar finlandiya bize silah satiyomus ya la.
Aselsan goygoycusu SAR
Yerli milli goygoycusu SAR
Uçuyoruz kaçýyoruz, dünyayý titretiyoruz goygoycusu SAR
gel de iki laf et þu konu hakkýnda.
"ilim bilgi bilmektir.
ilim kendin bilmektir.
Kiþi kendin bilmezse,
bu nice okumaktýr?"
Biz kötü bir þey söylemiyoruz SAR.
Geliþimin önündeki en büyük engel, kendini geliþmiþ sanmaktýr.
Þunu yerli ürettik, bunu yerli ürettik diyorsun, iki gün sonra gavur "sana motor satmiyorum" dediði zaman öylece bakakalýyoruz.
Halký masallarla uyutmak vatanseverlik deðildir sar.
Ne zaman yüzlerce makam aracýndan feragat edilip 1 savaþ uçagi fazla alýnýr,
ne zaman özel lüks jetlerden feragat edilip 1 savaþ uçaðý fazla alýnýr,
ne zaman liyakat gelir, israf biter, akrabayý kayýrma biter, kýyak ihaleler biter,
iþte o zaman "helal olsun, þimdi Türkiye gerçekten uçuþa gececek" deriz.
2019’da Göklerde Olacaðý Söylenen Yerli Uçaðýn Fabrikasý Bile Kurulamadý
Yýl 2015. Dönemin baþbakaný ve üst düzey devlet yetkilileri, son derece heyecan verici bir projeye imza attýlar. Gerekli çalýþmalar yapýlacak, Türkiye 4 yýl sonra ilk yolcu uçaklarýna kavuþacaktý. Yýl 2019, ne yazýk ki bir uçak üretilemedi, hatta fabrikasý bile açýlmadý. Proje dair bugüne kadar orta çýkan tüm detaylarý bir araya getirdik.
https://www.webtekno.com/trjet-proje...ak-h77434.html
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Merkez Bankasý toplam brüt rezervleri 04-10-2019 günü biten hafta itibari ile bir önceki haftaya göre 4,124 milyar dolar artarak 105,830 milyar dolara ulaþtý.
Altýn rezervleri 62 milyon dolar düþtü, döviz rezervleri ise 4,186 milyar dolar arttý....
Yer Ýmleri