Tam 1 yıl oldu ve maliyetimde bile değil, enflasyon ya da PPF getirisine göre zararım %50 !...Şu 6 aylık bilanço umut vermezse defteri kapatırım...Gerçi aynı dönem ISCTR de 15 civarı idi ve onda da durum aynı...Hatta AGHOL 380 TL idi şimdilerde 276 !...Bunlar elimde vardı o dönem o bakımdan yazdım...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
İstediği kadar süründürsün benim sistem uzun vadede eninde sonunda dolar bazlı gidebilir der.
Aylıkda diplerde olan hisselerde beklerim eksi 1 TL zararla bekliyorum bunda.
Satmam kar az yada çok özsermaye artışı devam ettikçe artı birde dolar baskılandığı için her hangi devalüasyonda buda etkilenir. YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kayıtlı sermaye tavanı 250.000.000 TL ve geçmiş yıllar kar hesabında 563.336.425 TL mevcut...Bence güze beklentiler...YTD
https://www.kap.org.tr/Bildirim/13085162019 yılında Şirketimiz Fade Gıda Yatırım San.Tic.A.Ş., Menemen'deki 90.158 m2 yüzölçümlü ve içerisinde organik tarım faaliyetinde bulunduğu tarlasının daha verimli değerlendirilmesi ilkesi ile, 10.000 m2'lik kısmında; depo, ofis, çoban evi ve modern, hijyenik; 1.000 küçükbaş ve 1.000 büyükbaş kapasiteli olmak üzere çiftlik yatırımını tamamlamıştır. Bu tarlada yetişen bitkiler, büyükbaş hayvanlar tarafından tüketilir ve bu hayvanlardan tabi olarak doğal gübre elde edilir ve bu gübreler tekrar bu tarlada yetiştirilen bitkiler için kullanılarak mükemmel bir besin zinciri ve ekolojik dönüşüm elde edilmiş olur.
Bu yatırım ile birlikte şirketimiz, hiçbir alanında insan eli değmeyen ve en son ileri teknolojiye sahip Lely Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotunu bünyesine katmış ve mevcut Lely Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotu ile serbestçe dolaşan, istediği zamanda sağılan ve 24 saat takip edilebilen mutlu inekler ile üretimde maksimum verimi ve kaliteyi elde etmeye başlamıştır.
Büyükbaş hayvan ithalatları ile canlı hayvan sayımızdaki artış ve yeni ithalatların devamı ile, üretim kapasitemizin artması sonucu, ilave Akıllı Süt Sağım Robotu makinesinin gerekliliğine karar verilmiş ve alımı gerçekleştirilmiş olup; ivedi olarak üretimde devreye sokulmuştur. Ayrıca ilave robotlar alınması durumunda, siz değerli yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.
Haber akışı güzel...FDA'nın en fazla önem verdiği konulardan biri elde edilen ürünün organik olma durumu...Muhtemelen onlardan gelen talebe göre şekllenmiştir...Sonuçta Walmart Inc.ciddi bir alıcı...
Hareketler sertleşti, barların uzunluğu arttı, hadi bakalım FADE'cik göster kendini...![]()
Dün de yazmıştım, hareketler agresifleşti...Yakın vadenin en hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun kağıdı olmaya aday...Kalbi olan bulaşmasın...![]()
Yer İmleri