167 lot 10 tavan olursa müthiş para getirir
Şu işe bak ya çocuk oyuncağı gibi 167 lot
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrk 296 lot l araliksiz 7 tavan yaptı...bunun da ,ek satisin ne zman yapixagina bağlı olarak 7/8 tavan yapmasi beklenebilir...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana gore 10 gunden fazla gider 400 lira hepsi kar olsa ne olur kimse satmaz ancak sirketin yuzde 5 ortagi borsada islem goruyor , buyuk resme bakarsaniz orada diye düşünüyorum... Asla ytd ...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de yapılacak iş şirket kurup borsaya açmak düşük sermayeli olursa iyi olur
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
10'da iş bankasına gidip 1 saat sıra bekleyip 11:00-11:30 arasında arz talebimi yapmıştım. Şuan talep sayısının fazla olması ve halka arzın erken sona ermesi nedenlerinden ötürü talebiniz Borsa İstanbul'a iletilememiştir şeklinde bir mesaj geldi. Talep sayısının fazla olması ya da halka arzın sona ermesi beni ilgilendirmiyor maalesef, ben iş yerinden izin almışım, virüslü ortamda o sıraya girmişim, ilk gün dolmadan belirtilen saatlerde talep formumu doldurup teslim etmişim ama hisse alamıyorum öyle mi? Şikayet kaydını oluşturuyorum bu şekilde problem yaşayan herkeste kayıt oluştursun, şu saatten sonra da kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin YKB, Garanti açın kardeşim 1 gün önceden alışı gönderin mis gibi arkanıza yaslanın.
Şu dijital dünyada ne kadar ilkel bir şey
İnternetden her şey alıyorsunuz 400 TL lik hisseyi banka şubesine gidip aldırtıyorlar, vay işbankası vay
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri