bayrk alacaktım arzdan olumsuz konuşanlar yüzünden almadım.günlerce tavan gitti.bilgilerinize.
bayrk alacaktım arzdan olumsuz konuşanlar yüzünden almadım.günlerce tavan gitti.bilgilerinize.
almadim derken !!???
şaka yapiyorsunuz !
yani olumsuz konusanları dinlemeyip mesela bir 10.000 lot almak isteseydiniz alacakmiydiniz ???
neyse
bayrak gibi yine 5 para etmez bir sirketi daha halka arz ediyorlar. demekki artik boyle !??? papil ardyz derken bayrakta epey dusurmuslerdi verilen hisse adedini ! herkes kucuk lotlar halinde en az 6-7 aracidan alis girmesi daha cok hisse almak isteyenler icin klasik bir yontem ! bilmeyenler icin yaziyorum
Sayın hayek İnfo yatırımın youtube kanalında paylaştığı videoda 16:20'de bir açıklama var. Sanki bu açıklamaya göre farklı hesaplardan talep yapmak anlamsız şeklinde anlıyorum ben, yanılıyor muyum? Lütfen yanlış biliyorsam düzeltiniz.
https://youtu.be/ii-_o3ke4TQ?t=980
videoyu izledim ama sizin yazdıginiz şekilde bir anlam çıkarmadım, yani bayrak halka arzından farkı yok gibi,
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%20 gibi bir iskontadan bahsediliyor. Yani birileri arz fiyatından %20iskontolu mu alabilecek? Bu kişiler kimler olacak? Alabilmek şartı nedir? Bilenler aydınlatırsa memnun oluruz arkadaşlar.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış fiyatı 3.05 diyordu oyak, taban fiyat için 2,68 dediği için aradaki fark neden bilmiyorum. İlk defa yeni bir hisse alacağım için, acaba sıramı var dedim.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
info yatırımın fiyat tespit raporunu okuyun biraz ondan sonra gelin söyleyin
daha önce papil,ardyz,bayrk şimdi de bu..
saçma sapan ne yaptığı belirsiz kağıtlar nerdeyse uzaya çıktı..
Yer İmleri