-

Originally Posted by
selendi
Yazık çok yazık!
Giresunda pideci olanıda var
...1970 yıllarında İmar İskan Afet İş Gn Müdürlündeyken,ilk toplu konutu Sincana yapmıştık,o zamanlar bize bakanlık İnşaatçı sertifakası vermişti,şimdi adıylan Müteahhit,neyse,arazimiz geniş olduğu için çeşitli bölgelerde ben pek uğraşmadım sadece yaptırttım Müteahhitlere,üstelik mimar,mühendis olanlarına,şimdi önüne gelen müteahhit oluyor ve sonuçlarını görüyoruz depremlerde.
-

Originally Posted by
çağrbey
Türkiye ABD ilişkilerinde yeni dönem. Hayırlı olsun....
Durum öyle gözüküyor,sabah havalara uçan yalaka kanalları şimdi,sus,pus.
-

Originally Posted by
MedwiG
Selim Atalay : Durum kilit , Postadaki Demokrat oylar ibreyi Biden’a yöneltiyor .Belirsiz eyaletlerde çekişme sürüyor , Biden Zafer konuşması yapabilir. Trump süreci mahkemede durdurma niyetinde
George Bush hileylen seçilmişti,işin garibi bu aile Bideni destekliyor,galiba Trampet bunu örnek gösteriyor.
-
ABD 'li Trampet,Yapacağı işi davul zurna ile ,Söyleyeceği sözü karşındakinin yüzüne karşı söyleyen mert bir adam..
Diger herif Baydın ise,Zehirli Akrep -Yılan gibi sessiz ve sinsi..Diger bir ifade ile,Kalleş..
O yüzden,Düşmanın bile Mert olanı daha iyidir,bence..
-
Trump'ın kampanya ekibi Wisconsin'de tüm oyların yeniden sayılmasını talep edeceklerini açıkladı! Eyalette şu ana kadar sayılan oylarda Biden'ın 21 bin oyluk üstünlüğü bulunuyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Abd adli ulkeye ayak basmasamda filmleri ve politikasindan ustunkoru gozlemim:
Orayi alman fransiz ingiliz rus İtalyan ulkelerine benzetmiyor ve uzun vade Kemik planlari oldugunu hic dusunmuyorum
Orda hersey durumsal ve filmatik. Bazen dev sirketler olur ama icinde omurgasiz yoneticilerden Acaba kazara sirk e mi geldik dersin Biraz oyle tarzlari
Oraya en yakin oldugunu sandigim kultur ispanya
Ispanya tarihcesinden gunumuze gelen yapisinda, flamenco danslari ile gypsy kulturu + endulus ten beri gelen gorunmez ama etkili jewish kulturleri etkisi altinda sanirsam .
Abd de de Orasi gibi her telden Adam var .
Bu sebeplerden :
ya orda zaten başkan muhim degil gereksiz muhabbetinlerine pek o yuzden katilmiyorum
Başkan orda cok sey ifade eder
Umarim biden gelmez.
Tarzi yumusak degil ,
Kaba Saba degil ama baris yanlisi oldugunu hic sanmiyorum Bu bile tek basina yeterli
Gelecegini de hic sanmiyorum
Gelirse de fena olmaz abd tez elden 5 parcaya ayrilir
Dogu bati kuzey guney ve orta gobek
En sanslisi tabi bati olur kaliforniya daki para nerde var
Abd deki turklere tez elden -go west- derim eger o Adam yasal baskan olursa
Son düzenleme : Moruk; 04-11-2020 saat: 21:17.
-
Abd nin gizli tarihcesi
Abd yi Kim kurdu
Fransa
Insanlari orgutledi ve kirmizi urbalilar i Yani ingilizi o devirde ordan sutlattirtti
Suuut ve goollll
-
Simdi daha da yazasim var
Ayib olcek
Bosver bana ne
dunya derdinden
Batsin bu dunya longplay i
Muslum baba dan gelsin
Ama kollariniza jilet atmayiniz
Yani demem o ki
Abd yi kuran bile abd liler degil
Reji kurgu gufte beste aranjman fransadan