þu an bist 100 fk oraný nedir?
þu an bist 100 fk oraný nedir?
Aksa: Modakrilik Polimeri Yatýrým Teþvik Belgesi hk.
Þirketimiz'in Modakrilik elyaf polimerine ait yeni yatýrýmý kapsamýnda TC. Ekonomi Bakanlýðý Teþvik Uygulama ve Yabancý Sermaye Genel Müdürlüðü'ne yapmýþ olduðu teþvik baþvurusu stratejik ürün yatýrýmlarý kapsamýna alýnmýþ ve 4 Aðustos 2017 tarih ve B 128311 no' lu Yatýrým teþvik belgesi ile onaylanmýþtýr.
Þirketimizin Ar-ge çalýþmalarý sonucunda geliþtirmiþ olduðu Modakrilik elyaf geç tutuþma ve yanmama özelliðine sahip olup, aðýrlýklý olarak koruyucu iþ kýyafetleri, yapay saç üretimi, tekstil, plastik ve çeþitli endüstriyel alanlarda kullanýlmaktadýr.
Teþviðe konu yatýrým 70.000.000 TL ‘dir ve teþvik kapsamýnda desteklenen unsurlar aþaðýdaki gibidir:
- Vergi Ýndirim oraný: %90
- Yatýrýma katký oraný: %50
- Sigorta primi iþveren desteði : 7 Yýl
- KDV ve Gümrük vergisi istisnasý.
- Faiz desteði
Kamuoyuna duyurulur.
Saygýlarýmýzla
buhur25
#FK #TEMETTÜ #PDDD
![]()
2017/2.Çeyrek benim beðendiðim hisse listesi. Detaylý analizleri yakýnda web sitemde ve yeni açacaðým konu baslýgýnda gýreceðiz.
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
herkeste burdan kaciyor.web sitesi aciyor.once halil buhur simdi erhan bey
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konu=http://www.lattedenborsaya.com/2017/07/13/fiyatkazanc-orani-net-kar-buyume-karsilastirmasi/
5 VE 10 YILLIK #HBK>#FK olarak bir çalýþmayý güncelledim.
google financeden aldým bilgileri.Bilançolarýn bitmesini bekledim
10 yýllýk büyüme
5 yýllýk büyüme>FK
Her ikisinde de sýralama hbk>fk arasýndaki farka göre
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri