Grafikte brezilyalilarin þirketi ne zaman aldýðýný isaretleyebilir misiniz?
YTD
Grafikte brezilyalilarin þirketi ne zaman aldýðýný isaretleyebilir misiniz?
YTD
YTD
bence bu kadar kolay deðil her þey bizim gördüðümüz gibi bilançolarda deðil fastweb bendede var ama bu duruma vergisel olarak ta yaklaþmak gerek maliyet az kazanç fazla olunca oluþan kardan birileride hakkýný alacak bunun içim hareket alaný zaman içinde azalsada bittiðini düþünmüyorum faaliyet giderlerini arttýrararak karý düþük tutarak þirtket karýný düþük tutabilmekte da var bu iþte sadece makasýn ucu nerde onu bilemiyoruz yoksa her türlü kalem oyunu halen ve kalem patronun elinde nerden keseceðini kestirebilmek önemli yatýrýmcýdan mý kessin harcama gösterip karý düþürüp yoksa benim þirketim deðerli bak bak ben iþ yapýyorum kar yapýyorum desin. bence kar göstermek yatýrýmcý için deðerli olsada patron için oldukça MASRAFLI OLUR. bu kalem oyunlarý maalesef bu gün için çalýþýr vaziyettte.
kimse yazdýklarýma aldýrmasýn hiç bir mantýký yok
yatýrým tavsiyesi deðildir olmasýda beklenemez
þurada hazýr moda girmiþim güzel güzel hikaye anlatýr gibi hisse nasýl bilancoyla basit bir biçimde analiz ediliri anlatýyorum.
kurdugunuz cumleye bak.
ANca boyle kýnayeler yaparsýnýz zaten birinizinde cýkýp bilgilendirici öðretici eðitici mesaj yayýnladýgýný görmedim þurada.
Anca Su kara yolunu bulur düþtükçe al üzülme al yat kalk al kafana takma al dan baþka bildiðiniz ne var ?
birinizde cýksýn kardesým bende su sekýlde analiz ederim.ç geçmiþten su sekýlde hisse su sekýlde bulnuur sudur budur desin ya.
KEÞKE BAÞKALARIDA BOYLE ÞEYLER ANLATSIN DÝYE YANIP TUTUÞUYORUM BEN. BELKÝ BÝRÞEY ÖÐRENÝRÝM DÝYE SAGA SOLA BAKIYORUM.
ÝNSANLARA ÞU HÝSSEYÝ AL BU HÝSSEYÝ AL KAFANA TAKMA AL ÜZÜLME AL DÝYECEK ADAM LAZIM DEÐÝL.
ÝNSANLARA NASIL ANALÝZ EDÝLECEÐÝNÝ ÖÐRETECEK ARKADAÞLAR LAZIM.
BÝR SÜRÜ ÝÞÝM ARASINDA ÝNSANLARA BÝRÞEYLER GÖSTERMEK VE ÖÐRETMEK HOÞUMA GÝTTÝÐÝ ÝÇÝN OKADAR YAZI YAZIP RESIM CIZIYORUM ÞU YAZIYI YAZMAK YARIM SAATÝMÝ ALDI.
BÝRÝ GELÝYOR TENCÝT PLAVI DIYOR BUTUN MODUNUZ DÜÞÜYOR.
ÝYÝ KARDESIM NE DÝYEYÝM SÝZ ÝSTEDÝÐÝNÝZ YAPIN NE DÝYEYÝM.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
bize sunulan bu bundan kuþku duyacaksak borsada olmamýz hata olurdu.
elimizde bakmamýz için verilmiþ bir bilanco var makyajlýmý makyajsýzmý ne olmuþ bunun cok ýlgýlenmem makyajlý býlanco nasýl tespit edilir onunla ilgilide bir fikrim yok. Borsada isek bilancolara bakýp karar vermekten baþka alternatifimiz yok.
2,5 - 3 lýradan malý almýþsýn cýkmýþ 21 lýraya bu saaten sonra azýyla kuþ tutsada her türlü kardasýn. patronun ne yaptýgý vergi ödememek için karý düþürdüðü vesairesi artýk sizi çok ilgilendirmemeli.
Para kazandýnýz mý evet kazandýk yöntem calýstýmý calýstý. Gerisi teferruat zanýmca.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
özür dilerim Üstad amacým kesinlikle fren deðil bu ortamda aldýklarým verdiklerim ile kýyas götürmez fikrimi söyledim nacizane bunu kesinlikle eleþtiri için deðil fikir zenginliði için dedim yoksa hepimiz ayný gemideyiz hata var ise tekrar özür topic sizin
kimse yazdýklarýma aldýrmasýn hiç bir mantýký yok
yatýrým tavsiyesi deðildir olmasýda beklenemez
Erhan hocam sizin uvy goruslerinize hic katilmam ama yazilarinizi mumkun oldugunca okurum yazma azminizi hep takdir ederim.karsit gorus her zaman iyidir....
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri