konu dagilsin kimler ne baþarýyor bir bakýn bakalým.
UFKUNUZ GENÝÞLÝYOR.
konu dagilsin kimler ne baþarýyor bir bakýn bakalým.
UFKUNUZ GENÝÞLÝYOR.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kimler geldi kimler geçti bu piyasadan. Bilgisayardan anlayan gençler kendini Ed Seykota sanmasý, yukarýdaki gibi videolarý izleyip gaza gelmesi normalpiyasalar bir yýldýr yükseliyor zar atýp hisse alsan kazanýrsýn zaten. En büyük handikap yükselen piyasada biraz para kazanýp kendini Ed Seykota sanman
Seykota iki tane hareketli ortalama gibi basit indikatorlerle para kazanmis yani seykota super zeka filan deðil.
Unuttuðunuz þey sanirim.su piyasanin yükselmesine eden düþmesinden de para kazaniyoruz biz.
Söylediðin þey hisseler için geçerli.
Hadi varsayki biraz para kazaninca öyle hissettim ne var bunda sevinmeyeyimmi yani ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
evet piyasa çýktýðý gibi düþüþünden de para kazanmak mümkün.
Bence belli kalýplarla insanlarý yargýlamak yerine farklý bakýþ açýlarýyla kendimizi nasýl geliþtirebiliriz þeklinde bakmamýz lazým.
Bir ky olarak donsuz yatýp lotsuz yatmayan biriydim. Sonuç da kaybetmemek için sürekli elimizde hisse tutma savunuluyor.
geçen pazartesi bu hafta ki referendum ile piyasaya verebileceklerini düþünerek elimde ki hisseleri çýkardým. akabinde viop da short açtým. ne kazandým kýsmýný geçiyorum. bu dönemi karlý atlattým. ama bunu yapabilecek bir bakýþ açýsý kazandým zaman içinde.
hisseleri hiç satmayarak beklemek de bir opsiyon.
herkesin yoðurt yiyiþi farklýdýr ama bence farklý opsiyonlar bilmek bizi sadece daha zengin kýlar.
Konunun ismi "Uzun Vade Temettü Yatýrýmcýlýðý" ama gelen Viop, forex ona yönlenip gidiyor.
Hey gidi Halil hocanýn konusu, ne hale geldin![]()
Konunun adý sadece Uzun Vade Yatýrým deðil, konunun adý Uzun Vade "Temettü" Yatýrýmcýlýðý.
Fakat sen her gelene kene gibi yapýþýp temettü yalandýr hadi ispatlayýn þudur budur 500 sayfa yazý yazýp sýrf çok yazarak ya da çok baðýrarak davranýnca millette senle uðraþacaðýna yazmýyor artýk konuya.
Daha nasýl anlatabilirim bilmiyorum. Kendime konu açýcam ordan devam edicem dedin yine geldin sülük gibi yapýþtýn temettü konusuna.
He bunu da iþine gelmediði için anlamayýp 500 sayfa yazý yazarsýn ama cevap vermem artýk sanaHadi iyi eðlenceler sana.
Yer Ýmleri