Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
en sevdiðim soruyu sordunuz :D
ucuzmu pahalýmý sorusuna cevap vereyim.
neye göre ucuz neye göre pahalý ?
Eðer bir sonraki çeyrek kötü gelecekse pahalý.
ÝYi gelcekse ucuz
Bana bir sonraki çeyrek karlýlýgýný söyle sana ucuzmu pahalýmý oldugunu söyleyeyim.
Bakýn arkadaþlar bir hisse sürekli olarak karýný arttýrsa o hisse hiçbir zman pahalý diyemeyiz.
Ayný örnegý verip duruyorum BANVT için buraya yazdýgýmda batacak edecek bu hisse uvyye hiç uyarmý borç yükünde sektoru kotu iflasýný verecek filan dediler. Pahalý dediler vesaire.
Ne oldu þirket o çeyrekte acýkladýgý gibi karýný arttýrarak devam ettirdi her seferýnde arttýrdý her çeyrekte arttýrdý.
Bak bakalým kaç lýradan kaç lýraya gelmiþ. Hani pahalýydý haný borç batýgýydý. Hepsi palavra.
Kardeþim bir þirket sürekli karýný arttýrýyorsa pahalý degýldýr önemli olan bir sonraký çeyrekte karlarýný arttýrýp arttýramayacaðýdýr.
Bugun 10 bin tl kar acýklamýs atýyoum fiyatýda 10 TL ye gelmiþ bir hisse olsun. fksý 40 pp/dd side 30 olsun. Dolayýsýyla pahalý diyeceksin.
bir sonraký çeyrek 500 býn TL kar açýklarsa sence hala pahalý mý ?
Yani bu pahalý ucuz meselesi bir sonraký çeyrek karýna göre deðiþir. Bir sonraký çeyreði tahmýn edebýldýysen ucuzmu pahalýmý soylersýn.
GELELÝM CAN ALICI SORUYA. BU HÝSSEYÝ ALIRMIYIM ALMAZMIYIM.
CEVABI SEN VER. HATTA TOPIK OKUYUCALARIDA CEVAP VEREBÝLÝR.
AÞAÐIDAKÝ GRAFÝÐÝN BÝRÝSÝ ARENA BIRISI ORGE.
SENCE BEN ARENAYI ALIRMIYDIM YADA SEN ALIRMIYDIN.
ÇÝZGÝLERÝN ACIKLAMALARI YAZIYOR TURUNCU NET KAR EFLATUN ESAS FAALIYET KARI.
"DAHA ÝYÝSÝ VARKEN NÝÇÝN SADECE ÝYÝ OLAN TERCÝH EDEYÝM"
erhanacikgoz1
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
en sagdaký net kar skalasýna bakýn.
senýn yýllarýn þirketi arena 180,000,000 ile 40,000,000 TL arasýnda bir skala cizergen.
Daha 2012 lerde halka acýlan ORGE net kar skalasý 0 ile 350,000,000 TL de.
Aradaki farka bak ya yýllarýn þirketi daha Net karý 55,000,000 lerde gezerken.
Daha borsaya yeni açýlmýþ yeni yetme orge 3 sene içerisinde 260,000,000 TL ye cýkarmýs kaydýrýlmýþ karýný.
daha fazla söze gerek varmý.
Yeni yetme ORGEYE BAK SEN![]()
https://drive.google.com/file/d/0B0B...Vha2xyS3M/view
#UZAKLIK için
Filtre temizle
bir periyot seç(ÖR:günlük)
PDDD ve TEMETTÜ uzaklýklarý rengi yeþil filtre
FK ya göre büyükten küçüðe sýrala
#KARÞIT YATIRIM ÝÇÝN
Resimdeki gibi
![]()
Yer Ýmleri