Defansif fakat yatırımcı dan ilgi görmüyor artık. Bide son protesto mevzuları. İnşallah tekrar dönerim petuna. Temettü var ama biraz da trend olsa tadından yenmez
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık ücretsiz borsa takibi yapabileceğim kullanımı kolay işlevsel banka ya da aracı kurum hangisidir. Tavsiyeniz var mı. Ayrıca komisyon oranı da uygun olacak.
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat bankasına geçtim 10 binde 10 tl kesiliyor. Tabi kamu çalışanlarına özel bir kampanya. Başka herhangi bir kesinti yok. Ne bsmv ne temettü nede bedelsizden bir kesinti yok. Önceden teb kullanıyordum temettü den bile komisyon alıyorlardı. Bıraktım orayı hemen. Ziraat ta hesap açıp virman yaptım.
ZBorsa diye bir programı var 10 adet hisse senedini anlık izleyebiliyorsun. Hatta hesabın yoksa bile 1 ay izleyebilirsin.
Tebten virman yapman kolay oldumu,ben daha önce işbankasından yapmaya çalıştım baya bir ücret istediler
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet. Form gönderdiler çıktı alıp doldurdum. Resmini çekip gönderdim diğer gün hallettiler. Her iki hesapta sizin adınıza ise herhangi bir ücret almıyorlar.
Teşekkürler
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri