Sn arkadaþlar, deðeri yatýrýmcýlar,
Yine ortalýðý sarsacak bir açýklama yapayým müsaade buyurursanýz.
Borsaya gelme, hisse alma amacýnýz nedir ? Para kazanmak cevabýný herkes tek aðýzdan verecektir. Ancak þu bir gerçektir ki bu kiþilerin içinde borsanýn heyecanlý, kazanýlsa da kaybedilse de zevk veren özelliði için bulunanlar illa ki mevcuttur. Ýþin aslý, bu kiþiler bunu kendilerine dahi söyleyemezler ve ''masaya para getirip ütülmeye'' devam ederler. Birkaç yýllýk tecrübeden dolayý, kendimden biliyorum diyelim
Biz niye yýllardýr temettü diye çýrpýnýyoruz ? Ýþin aslý bizim yaptýðýmýz þey bir anlamda kolaya kaçmak. Uzun araþtýrmalar vs ile geleceðin þirketlerini pýrlantalarýný vs bulmakla ilgilenmiyor, temettü veren þirket iyidir onlarý alalým iþimiz kolaylaþsýn diyoruz. Tabi içten içe. Gerçekten de hem temettü verip hem de mali durumu kötü olan þirket sayýsý çok azdýr. Yani bu elemede çok büyük kolaylýk saðlar.
Ancak þu gerçeði de unutmayýnýz ki, temettü öte yandan patronun þirketten para çekmesidir. Yani o þirketin geleceðe yönelik çok büyük yatýrýmlarý olsaydý ya hiç temettü vermez ya da çok az verirdi. Bu söylediðim karýnýn tamamýný veya tamamýna yakýnýný daðýtanlar için geçerlidir. Hem yüksek temettü verilip hem de yatýrým da yapýlabilir ancak bu finansal açýdan doðru bir yönetim deðildir. Mesela bakýnýz, TTKOM yýllarca temettü hissesi olarak bilindi ancak bulunduðu sektör gereði kesintisiz yatýrým yapmasý gereken bir þirket olduðundan aslýnda hiç daðýtmamasý evlaydý. Geldiðimiz noktada þirket borçlarýn faizlerinden dolayý EFK'ný kaybetmekte ve defter deðerini dahi eritmektedir. Yani her yüksek verimli temettü daðýtan þirket gelecekte iyi olmaz, bazen de bu bir risktir.
Madalyonun öteki yüzünde ise, yüksek temettü olgunlaþmýþ ve büyümesini tamamlamýþ bir þirkette, yeni geliþen ve hýzlý büyüyen bir þirkete oranla daha kolay bulunacaktýr. Gerek kurumsallýk oturmadýðýndan, gerek kar büyümede kullanýlacaðýndan genç þirketlerden temettü beklemek bir nebze mantýksýzdýr. Ancak iþlerinde baþarýlý olurlarsa en çok primi yakalayan da yine bu genç þirketlerdir. Mesela KRONT hissesi gözümüzün önünde yýllarca 1 liralarda gezindi ancak þirketin sahipleri -þimdi söylenenlere göre- iyi kimselermiþ ve katma deðerli iþ üretiyorlarmýþ. 1 lirada temettü daðýtmadýðý için bu þirketi direkt çöpe atanlar -ki itiraf edelim bunlardan birisi de benim- þimdi ya kafalarýný daða taþa vurmaktalardýr veyahut 10 liralardan bu þirkete uzun vadeli yatýrým yapmaktadýr.
Esas olan çamura düþmüþ altýný bulmaktýr, ki bu iki þekilde olabilir. Mevcut bilançolarýna göre ucuz kalmýþ þirketlerden bir portföy yapýlabilir veya gelecekte iyi bilançolar getirecek þirketlerden portföy yapýlabilir. Bu karý maksimize etmeye yönelik uygulamadýr.
Eh Börsianer temettü nerede ? Temettüyü iyi þirketlerin bize verdikleri hediye olarak görmeliyiz. Ancak her temettü veren þirket iyi þirket deðildir. Çoðu iyi þirket temettü verir çoðu kötü þirket temettü vermez ancak istisnalarýna da rastlanýr.
Bazýlarýmýz yatýrýmcý profili gereði büyüme hisselerini deðil yüksek temettü hisselerini tercih eder. Mesela bunlarýn baþýnda ADANA, CRDFA, PETUN gelir bana göre. Bu þirketlere yatýrýmýn amacý al sat olmadan, yatýrýmcýsý þirkete güvendiði için her yýl temettüsünü alýp yemek veya yine bir kýsmýný hisseye çevirmektir (reinvest). Heyacan yoktur. Bilançolar çoðunlukla birbirinin aynýdýr ve sürpriz yaratmaz. Esas itibariyle parayý katlamak deðil de her yýl makul oranda artýþlar beklenmektedir.
Ben de yaþým genç olmasýna raðmen büyüme hisselerine yatýrým yapmayý fikren bir türlü kabul edememekteyim. Esas kazanç orada ancak ben biraz daha saðlamcýyým diyelim hadi.
Uzun ettik, ancak hisse yatýrýmlarý ile ilgili temel görüþlerim bunlardýr.
Syg.
Yer Ýmleri