Erhan bey,
Sizin yöntemede yanlýþ diyen yok zaten. Ýsteyen istediðini seçsin diyoruz sadece.
Burada kimse kimseye gözü kapalý gidin temettu veriyor hisse alýn demedi þu ana kadar. Siz bir þekilde nedense herkesin bunu dediði çýkarýmýna ulaþtýnýz.
Öyle bir þey diyen yok burada. Zaten yasal olarakta diyemez kimse, boþunamý herkes YTD yazýp duruyor.
Sizin dediðinizin burada söylenenlerden bir farký yok ki. Hissenin bilançosu iyi, finansallarý iyi, sürdürülebilir vb neyse artýk daha önce konuþtuðumuz "Ýyi" hisse tanýmýna giriyorsa yatýrým yapalým ve sürekli gözlemleyelim diyoruz hepimiz. Son noktada bazý arkadaþlarýn temettü almayý sevmeleri gibi bir fark var. Sorun ne bunda?
Kimse hisseye temettü veriyor diye aþýk olalým demiyor.
Açýkçasý bu konu miyadýný doldurdu. Ben þahsen daha önce defalarca belirttiðiniz genç yaþýnýza raðmen herkesten fazla olan deneyimlerinizden farklý konularda faydalanmak isterim.
Bize yatýrým nasýl yapýlmalýyý anlatýn mesela, temelde neye dikkat etmeliyiz, teknik nerede iþe yarar, robotla çalýþmak doðrumu, hisseye girip çýkarken nelere dikkat ediyorsunuz gibi konularda deneyimlerinizi aktarýn.
Çok daha faydalý olacaktýr.
Benim hiç bir iddiam olmadýðý için kenara çekilip faydalanmayý tercih ediyorum.
Selamlar
SM-G920F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri