Temiz iþ isteyeniniz varmý)))
F/k yý hesaplattýrdým. Ardýndan F/K nýn 200 luk RSÝ sini hesaplattýrdým çizdirdim. Daha sonra;
RSÝ 56 Deðerini YUKARIDAN AÞAÐI KESMÝÞSE SAT
RSÝ 46 DEÐERÝNÝ AÞAÐIDAN YUKARI KESMÝÞSE AL
DEDÝM. DAHA TONLARCA FARKLI YARATICI VARYASYON DENYEBILIRIM.![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Buda son olsun klasýk teknýk analiz yöntemiyle alým satým yapan sýstem.
Ne yapýyor kapanýs fýyatýnýn 30 günlük ortalamasýný alýyor %3 altýna takip eden stop loss yani satým sevýyesý koyuyor eðer satmýþsa almak için yine 30 günlük fiyat ortalamasýnýn %3 yukarýsýna cýkarsa fýyatlar tekrar alýyor. yaptýgý iþ bu
Ben bir strarejinin evrensel olabilmesini bu sebeple istiyorum ayný kural tum hýsse senetlerýnde düzgün calýsabýlýyor.
3 hisse senedindeki görüntüsü
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
BONUS: TEMEL ANALÝZLE TEKNÝÐÝ BÝRLEÞTÝRDÝÐÝNÝZDE NEREDEYSE DOGRU DURST RISK ÜSTLENMEMÝÞ OLURSUNUZ.
AÞAÐIDAKI GORUNTUDE TOFASIN NE ZMAN ALINABILECEGI TEMEL VERILERDE KABAK GIBI GORUNMEKTE ARTIÞLAR BUNU GÖRDÜKTEN SONRA TOMA SÝSTEMÝMÝZÝ YANÝ %3 LE TAKIP EDEN STOP LOSS SISTEMINI KOYUP KULLANIYORUZ.
ALDIGINIZ SEVIYE NERESI OLURSA OLSUN %5 DEN DAHA FAZLA ZARAR ETTIRMEDEN SATIÞ VERÝYOR SISTEM. DOYALISIYLA ALDIGINIZ RISK %5 TABÝ BÝLANCO ILE DESTEKLEDIKTEN SONRA ALMAK ÞARTIYLA YOKSA AL BU SISTEMI ZARAR EDEN HISSEYE KOY PARA KAZANMASINI BEKLE OLMAZ ÝSTERSENÝZ DENEYEYIM.
NOT 2012 DE ALIP HIC SATMASAN ALGORÝTMADAN DAHA FAZLA KAR ÜRETÝLEBÝLÝRDÝ. FAKAT ALGORÝTMANIN AVANTAJI ÞU RÝSK ALDIRMIYOR. EÜER BÝR DÜÞÜÞ EÐÝLÝMÝ VARSA SATIYOR. KAFANIZ RAHAT EDÝYOR STRES YARATMIYOR. ÇÜNKÜ YA AÞÞAÐI DEVAM EDÝP GÝDERSE PSÝKOLOJÝSÝ OLMUYOR. FAKAT ALIP BEKLEYEN YATIRIMCI O AÞAÐI SARKIÞLARDA MAL ELINDE KALDIGI ÝÇÝN STRESE GÝRÝYOR. TABÝ BÝRDE TAMAMEN GÖÇME RÝSKÝ VAR BU DURUMDA ELINDE TUTMAYA DEVAM EDECEK VE STRES KATLANARAK ARTACAK OYSAKI SISTEM ACIMAZ RÝSK ALMAZ BEKLEYEYIM BELKI CIKAR DEMEZ SATAR VE CIKISIN OLMASINI BEKLER.
![]()
BONUS 2 EGEEN NEDEN DÜÞTÜ ÞÝMDÝ NÝYE HAREKETLENÝYOR ?
AYNI SISTEM HIC DEÐÝÞMEDÝ TOMA DEVAM
sýrasýyla inceleyin SARI YEÞÝL KIRMIZI VE MOR
HAYIRLI SABAHLAR
![]()
fk nýn sistemide olur
ben kullanmýyorum ama
þuna yakýn strateji izliyorum
standart sapma eklenebilir
200 ortalamasýndan %5 düþerse %50 al
200 ortalamasýndan %10 düþerse %50 daha al
satýþda tersi
grafik attým misal onlarýn hepsi yeþile dönerse
ve birazda uzaklaþmýþsa ucuz olduðunu gösteriyor
hatta haftada bir bu durumu paylaþýyorum buhur25 hisseleri için
5 temmuzda EGEEN hepsini yaþil görünce paylaþmýþtým
http://share.matriksdata.com/share.a...07090926011224
https://twitter.com/mehmetakifozen/s...35634326532096
HEKTS grafiðinide þu seviyelerden atmýþtým
buda ORGE yakýn tarih
http://share.matriksdata.com/share.a...07120938360541
Son düzenleme : mhtakif; 02-08-2017 saat: 08:46.
Son düzenleme : mhtakif; 02-08-2017 saat: 08:54.
Bugün 20 fk olan Adel 2008 de 2 FK DA idi.. erhan kardeþim. Burda uzun vade temettü yatýrýmý yapan arkadaþlarda aldýklarý TEMETTÜLERLE lot sayýsýný artýrmak dýþýnda bi dertleri yoktur.. Borsada senin gibi temel,teknik analiz,ucuz pahalý, dip zirve sistem avcýlýðý yapan yýðýnlarla dolu.. HER ZAMAN ÝDDAA ETTÝÐÝM BÝ ÝNSAN BORSADA KÖR OLUP,KULAKLARI DUYMUYOSA VE DE EN ÖNEMLÝSÝ KIÇININ ÜSTÜNDE KIMILDAMADAN OTURABÝLÝYOSA EN KRAL TRADERÝN ONDAN FAZLA KAZANMA ÞANSI YOK..
Yer Ýmleri