Sn.Arkadaþlar merak ettiðim bir konu var.2018 yýlýnda Oyak grubu çimentolarý, Oyak Çimento çatýsý altýnda birleþecek.Sormak istediðim husus hisse senetleride mi tek çatý altýnda toplanacak,yoksa ayrý ayrý iþlem görmeye devam edecek mi?
Sn.Arkadaþlar merak ettiðim bir konu var.2018 yýlýnda Oyak grubu çimentolarý, Oyak Çimento çatýsý altýnda birleþecek.Sormak istediðim husus hisse senetleride mi tek çatý altýnda toplanacak,yoksa ayrý ayrý iþlem görmeye devam edecek mi?
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.
ARCLK Arçelik, 05.04.2017 tarihinde hisse baþýna net 0.53 TL nakit temettü ödemesi yapacak...
Uzun vadeli yatýrýmcýlýðý Halil Hoca açtý, güzel bir ortam oluþturmuþtu. Ama Halil Hoca artýk burada devam etmediði için temettü yatýrýmý yapanlar olarak bu baþlýkta devam edilebilir.
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Sn. L Lawliet,
Aradan 4 gün geçtiðine göre tebrik etmekte geç kalmýþým. Hoþ görün.
Açtýðýnýz "Uzun Vadeli Temettü Yatýrýmcýlýðý" baþlýðý hayýrlý, uðurlu ve baþarýlý olsun.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
hayýrlý ossun.
Bir teþekkürde benden arkadaþlar
Yukarýda Bir Arkadaþ Egser Yazmýþ Ancak Egser'in artýk Kimseye Uzun Bir süre Faydasý Olmaz ...
Benim Bu Þekilde Tuttuðum uzun vadeli tek hisse
TSKB oda benim emeklilik fonum ...
Yer Ýmleri