Aciklamalariniz icin tesekkur ettim anlattiginiz iyi oldu aydinlattiniz hemde kendinizi daha iyi ifade etmis oldunuz.

Tek isim borsa degil tabiki ancak borsaya haddinden fazla vakit ayirdigim bir gercek. Cevrem bu kadar fazla vakti doktor olmaya harcasaydin olurdun diyorlar.

Stres dersen herkes kadar bendede oluyor. Ben kaldiracli piyasalardayim sevincte huzunde cok siddetli boyutlarda gerceklesiyor.

Ancak bu halimden mutluyum aslina bakarsaniz borsada olmak benim icin hem heyecan verici hemde bir hobi hic param kalmasa yine hisse takip eder yine foruma aktif yazarim. Bir is gibi bakmiyorum aslina bakarsaniz bir hobi kimi hali sahaya gider kimisi kahveye okey oynamaya ben ise borsaya dadaniyorum benimde ilgimi o cekiyor zevk aliyorum.

Bugun borsayi elimden alsaniz oyuncagi kaybolmus cocuklara donerim hayat sevincimi yitirir mutsuzlasirim.

kotu bir hobimi iyi bir hobimi bilmiyorum kahvede okey atmaktan veya gs fb macini izlemekten daha akillica ve eglenceli geliyor bana.

Ben algo trade yaptigim icin piyasayi izlemek izlememek cok onem arz etmiyor benim yerime alma ve satma isini yuruten bir makina var ancak illaki gunde en az 3 kere hersey yolundami diye bakiyorum. sadece hedeflerime odaklaniyorum.

Robot bana vaadediyor 5 ay sonra sermayen su olur istatistiklere gore diyor. O hedefe dogru gidiyormuyum gitmiyormuyum bunu kontrol ediyorum. Bugun alsakmi satsakmi ekonomi ne olur darbemi cikar mehmet ne dedi ahmet dedi neden dustu sorularinin hicbirini sormuyorsun cunku anlamsiz.

Cogu arkadasim telden surekli yaziyorlar bugun niye soyle oldu. Bana cok sikici geliyor okadar anlamsiz ki olan olduktan sonra sebebi bilsen ne bilmesen ne benim acimdan hicbir onemi yok yol belli hedef belli ne kadar ileri gittigimi kontrol etmekten baska hicbirsey yapmama gerek yok