her konuda konusabiliriz ben sizin arkadaşınızın sizde bana öğretecek göstereceksiniz bende size gösterecek ve öğreteceğim.

kimse kimseyi yargılamıyor sadece öğreniyoruz. bakış acısı geliştiriyor kendimizi geliştiriyoruz daha iyi dogru daha dogru bakış acısına yönelmeye calısıyoruz. Yaptıgımız bu kimseyi kimseye kırdırmak kimseyi küçümsemiyoruz.

yaptıgımız şey beraberce calısıp beraberce öğrenmek ve hep beraber gelişmek.

o yüzden birşey yazarken 2 kere düşünmeyin yazın geçin yanlıs biliyorsanız düzelitmiş olursunuz çekinmeyin. bildiginiz herşeyi dokun ortaya yanlış birşeyse saglamasını yapar dogrusu gösteririz dogru soyledıgımı düşünüp kanmayın hemen haa benim yazdıgım şeyi de test edip sorgulayın.

sen boyle hesapladın ama bak şu söyle cıkıyor deyin. Yazdıgım cumlelere alınmayın amacımız öğrenmek ve öğretmek kimseyi kucumsemek için yazmıyoruz alay etmek dalga geçmek için yazmıyoruz. Amacımız öğrenmek baskası ne derse desin bilmiyor veya yanlıs biliyor olabilirsin. Bu gayet dogal kusura bakmasın kımse anasının karnında muhabesci olarak dogmuyor. hepimizin bilmediği bir çok konu var bunları öğrenmeliyiz.