-
Merhaba,
2 tane bankadan belge almam lazim. bunlarin turkcesin bilmiyorum. malesef bankadada yardimci olamiyorlar dogru soylemeyende.
Birinci bir belge ki hesabin 3 ay nasil durum da oldugun gostersin. bu belgeye turkiyede ne diyorlar?
ikinci bir belge ki simdii hesapta ne kadar para oldugun gostersin.
birde bir belge almak istiyoruz gostersin ben bir kisinin harcalarin yurt disi seyahette odeyecegim. Bunu nasil ala biliriz ve nereden turkiyede?
-
Sn cefaks rica etsem Vakfn günlük pasta ve takas dökümünü paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
shangil
Merhaba,
2 tane bankadan belge almam lazim. bunlarin turkcesin bilmiyorum. malesef bankadada yardimci olamiyorlar dogru soylemeyende.
Birinci bir belge ki hesabin 3 ay nasil durum da oldugun gostersin. bu belgeye turkiyede ne diyorlar?
ikinci bir belge ki simdii hesapta ne kadar para oldugun gostersin.
birde bir belge almak istiyoruz gostersin ben bir kisinin harcalarin yurt disi seyahette odeyecegim. Bunu nasil ala biliriz ve nereden turkiyede?
selamlar:
hiç bir bankada hesabım yok.
hayatımda kredi kartı gibi şeylerde kulanmamışım.
kısacası:
banka işlerinden hiç anlamam.
-

cümleten selamlar hayırlı sabahlar.
-

Şeker geliyor
İstihbarat-ı mahsusamıza nazaran, geçenlerde Avusturya'dan vürud ideceğini (geleceğini) yazdığımız 930 vagon şeker hakkındaki muamelat ve müzakerat tamamen hitama (sona) irmiş ve bu şekerlerden bir kısm-ı mühiminin esmanı (tutarları) tediye idilmiş (ödenmiş) olduğundan bir kaç güne kadar şehrimize vagonlarla şeker gelecek.
9 Ocak 1916 Tasvir-i Efkar Gazetesi
-

istim boya fabrikası müessesesi
osman nuri
her nevi ipekli,yünlü kumaş ve elbiseler boyanır ve lekeler çıkarılır
merkezi: aksaray tramvay caddesi numero 65
şubeleri: kadıköy altıyol ağzı numero 139
kadıköy altıyol ağzı numero 10 iktiram mağzası
kadıköy iskele başı muvakkıthane caddesi numero 16
-

Devlet-i Aliye Osmaniye Mekatibi İptidaiye Tasdiknamesi
Ahmet Nurettin Bin Abdullah Efendi Vefa Sultanisi Aliyül Ala Dereceli