Örneğin 8.000 000 lot var arzda kaç hesaptan müacaat varsa o kadar hesaba bölünüp hisse dağılımı yapılıyor. Bir rivayete göre 600 000 üzeri müracaat var diyorlar. 8.000 000/600 000=13,3 hise ediyor adam başı, Yazılanlar doğruysa tabi K.Y.T.D.
Örneğin 8.000 000 lot var arzda kaç hesaptan müacaat varsa o kadar hesaba bölünüp hisse dağılımı yapılıyor. Bir rivayete göre 600 000 üzeri müracaat var diyorlar. 8.000 000/600 000=13,3 hise ediyor adam başı, Yazılanlar doğruysa tabi K.Y.T.D.
Hayırlısıyla bende alıs gönderdim bakalım henuz gelen bır sey gorunmuyor inş iyi olsun bol şans
Eğer öyleyse o açlara inat keşke adam başı on lot falan dagitsalarRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunun açlıkla ne alakası var? sen de pekala gidip farklı kurumlardan hesap açıp talepte bulunabilirsin. herkes kendi ekmeğinin peşinde işte.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dağıtım bu gün saat 14.00 de mi? Yoksa kapanışı bulur mu?
Buyuk ihtimal fazlasiyla talep gelmistir.o konuda sikinti olmadigini dusunuyorum.
adamlarin amaci mumkun oldugu kadar lotlarin herkese cok az gelmesini saglayip açılışta tavanlarin gelmesini garantilemek ve sonrasindaki ek arzdaki hisseleri iyi fiyattan vermeyi de garantilemek olabilir.
Yer İmleri