Nasýl bir tezgah varsa 20-30 lota 20 kademe düþürüyorlar[emoji848]
Nasýl bir tezgah varsa 20-30 lota 20 kademe düþürüyorlar[emoji848]
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Bedelsiz gelmiþ hayýrlý olur inþallah...
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
DNSISI, yüzde 197 bedelsiz sermaye artýrým kararý aldý
Dinamik Isý sermaye artýyor. Þirket Yönetim Kurulu sermayesini 79.818.750 TL'ye çýkarma kararý aldý.
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bossa yuzde 480 bedelsiz açýkladýðý gün tavan kapatmayý býrak tavan bile görmedi .demekki zaten bedelsiz beklentisi fiyatýn içindeymiþ ,sonuçta bu haber uzaydan gelmiyor þirket sahipleri zaten ne kadar geleceði ve ne zaman haberin gönderileceðini biliyorlar hatta etraflarýndaki herkes biliyor o yüzden öncelerden topla topla haberi gönder hop yukardan servis . Bakalým bu ne yapacak
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydaaaaa. Þimdi de kredili iþlemlere yasak gelmiþ...sanki yüzde 300 prim yapmýþ... dönme dolap,dnisi ...oyun büyük..
En güzel turizm merkezi . Göynük [emoji16][emoji1]
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý ky koruma kalkanýdýr, iyi olmuþ bence[emoji106]çorbacýlar fazla yaklaþamaz artýk [emoji846] beklemeye devam hedefe kadar( bugün söz verdiðim gibi böyyük oyuncuya 1000 lot verdim,sözüm söz lann her tavanda 1500 lota yükseltiyorum[emoji23])
Yer Ýmleri