yanlýþým varsa biri düzeltsin lütfen yukarýda belirttiðim üzere iþlem gören pay oraný ve miktarý yazýlý olmakla beraber halka arz olacak hisse sayýsý 8.700.000 adet deðil miydi? sanki bir yerlerde bir terslik mi var yoksa ben mi öyle anladým
Not: yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmayýp sadece kendi düþüncelerimdir ve her yatýrým kiþinin kendi hür iradesi ile yapýlmalýdýr.
Toplam talep miktarý ne kadar oldu acaba.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük Yatýrýmcý akýllý ve ilkeli davranarak bu þirkete yatýrým yapmamalý. Yatýrýmcýsýna 32'þer lot veren þirketin amacý ve hedefi ortadadýr. Tavandan mal çakýp maðdur yaratmak. Borsa okur yazarlýðý olmayan arkadaþlar BIST 30'dan þaþmayýn.
Þirketin çapýna göre finansallarýný beðendim.Finansal borcu yok gibi,karlýlýk fena deðil, geçmiþ yýllar karý olan ve karýn %30 unu daðýtacaðým diyen bir þirket.Gel gör ki ben herkese 32 lot daðýtýldýðýný düþünmüyorum.Nitelikli ve kurumsal yatýrýmcýlar pastadan büyük bir pay aldýktan sonra,kalan lotlarýn eþit olarak bireysel yatýrýmcýlara daðýtýldýðýný düþünüyorum.Ufak çaplý halka arzlarýn da yatýrým yapýlacak bir esprisi kalmadý.Tahta alýþ fýrsatý verdiðinde zaten %100 üzerinde primlenmiþ oluyor.Yakýnda Esenboða Elektrik halka arzý olacak.10 lot kadar daðýtýrlar artýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri