sessizlik iyidir. gün gelip çamura bulanan bu altýn elbet çamur gidince farkedilecektir. Bir de bulunmasý sonrasý coþkuyu düþünemiyorum bile..
sessizlik iyidir. gün gelip çamura bulanan bu altýn elbet çamur gidince farkedilecektir. Bir de bulunmasý sonrasý coþkuyu düþünemiyorum bile..
Koronavirüs birey ve toplumlarýn yaþam þekillerinde kalýcý deðiþiklikler oluþturdu. Bu da muhtemelen yalýtým sektörünü ve devletimiz tarafýndan desteklenmesini arttýracaktýr.
Ayrýca görünen o ki sera gazlarýnýn etkisi nedeniyle küresel ýsýnma problemi sektörün canlý kalacaðýnýn ve ihtiyacýn birebir göstergesi.
Bahsettiðim konular iyi konular olmasa da borsa açýsýndan þirketin ve sektörün en az 20 yýllýk canlýlýðýný düþünmek gerekir.
DNISI aylardýr elimde mevcut olup yatýrýmcýsýyým. Bu þirketin diðer þirketlerden farký nedir? bunu konuþmak lazýmdýr. Ben en az 6 sebepten ötürü borsamýzda ki diðer karlarý kat be kat artan güzide þirketlerden daha da pozitif yönde farklý olduðunu söyleyebilirim.
Bir de yaklaþýk 3 aydýr halka arz sonrasý süreçte bazý arkadaþlarýmýz jeotermal iþi ile bu þirketi karýþtýrmýþ, heyecanlanmýþtýr. O þirket DÝNAMÝK ENERJÝ þirketi olup DÝNAMÝK ISI dan bambaþka iþ kolunda olan baðýmsýz bir firmadýr.
Patron bir röportajýnda yýllýk karýn %30 unu temettü olarak daðýtmayý düþündüklerini söylemiþti.ileride güzel bir temettü þirketi olabilirmi sizce.?
benim beklentim o yönde. Gerci hele bir 2021 de %25 temettu ustu yasaðý kalksýn. Aslinda bundan çýkýþ yolu iki tane. Biri temettu nakdi verecegine bedelsiz versin hem para iceride kalir sirket büyür hem de temettu canliligini piyasa vermis olur. Sirketin atil kalan alanlari olsa da korona doneminde kendi eski ozkaynagina gore ne guzel kar acikladi. Korona da yavastan dinerse...taban en az 20. kendi gorusum olup bana takilmayin.ytd
Su an piyasanin hesaplamadigi bir konu var.ozsermaye hallerine iliskin.Þu 2 milyon lot sirkete para olarak girmis olacak. Yani yaklasik 75 milyon olan ozsermaye 100 milyon civarina cikmis olacak. Herkes patron satacak kotu olacak psikolojisinde.halbuki iyi olacak.cunku ozsermaye artisi bir sirkette aranan yegane öznedir.
Evet.sirket kap atmiyor belki ama attimi da tam atiyor. Calisan sayisinda artiþ...hem de bu dönemde...az rastlanan bir durum olmali. Herkes cikarmaya calisirken..
Elimizdekinin kiymetini bilmek gerekiyor. Altin yavas yavas parlamaya basladi.
Yeni fabrika yapilmasi..suan 36 000 metrekare var ve 20 000 metrekarelik fabrika yapilacak..
Genel kurulda esas sozlesme tadilinin degisikligi sonucu gecmis donem ve halka arzdan gelen paralar ile bedelsiz sermaye artisi ihtimali..
Özsermayenin ciddi miktar artisi..Bilanco sonrasi pd/dd nin 3 un altina dusme ihtimali..
Calisan artisi..daha ne olsun.
Tek sorun piyasa hisseyi bimiyor. Bilmesine de az kaldi inþallah. Ytd.
Yer Ýmleri