Bu 2 yorum için de vereceðim cevap ayný.
Kayma hesabý yaptýðým algoritmam 3 saniyede bir çalýþýyor. Yani milisaniye cinsinden bir hesabým yok

Fiyatlarýn 100 puan, 150 puan kaymayacaðýnýn bir garantisi yok elbette. Ancak kendi algoritmalarýmda gördüðüm þey þu, hacim ile gelen ani hareketlerde her zaman hareketin içinde olamayabiliyor. Yani kaymanýn 100 veya daha üstüne çýktýðý hareketler yüksek hacim varken doðru pozisyonda kaldýðým hareketler.
Kayma algoritmasý þu anda negatif kaymayý bulduðu an emir gönderiyor. Yani -0.025'e fit oluyor. Bir sonraki testim -0.025 iken de emir göndermeyip -0.050'yi kontrol etmek.
Yorumlarýnýza genel olarak katýlýyorum. Bunu yapmadan önce ben de böyle bir konu görsem þüphe ile yaklaþýrým. Zaten amacým 2 günlük deðil aylýk ve hatta daha uzun süreli istatistik paylaþmak.
Bugünün istatistiði þu þekilde. Toplam 4 emir gönderilmiþ.
1- Kafadan 2 kayma (2 pip) ile baþlayan bir emir deðerlendirmesi direk 2 pipe fit olup emir göndermiþ. Emrin iletilmesi ve gerçekleþmesi arasýnda geçen sürede bir miktar bir alt kademeden ve bir miktar da bir üst kademeden iþlem yapmýþ ve kayma 0.062 olmuþ
2- Bir diðer emir için kayma 0 sýfýr iken kontroller baþlamýþ ve algoritmaya göre -1 pip iken emir gönderilmiþ ancak o sýrada kademede sadece kendi emrime yetecek kadar lot varmýþ ve onlarý benden önce baþkasý kapmýþ ve kayma tekrar 0 olmuþ.
3- Diðer emirde kayma 0 iken kontroller baþlamýþ. Daha sonra -1 pipe'e düþmüþ ama iþlem yapmak için belirlediðim kriterlerin hepsi saðlanmadýðý için bir döngü daha beklemiþ ve iþlemi -2 pip iken yapmýþ.
4- Son emirde kayma 0 iken kontroller baþlamýþ. -1 pip iken þartlar saðlanmýþ ve emir gönderilmiþ ancak arada piyasa iþlemleri de geçtiði için ortalama kazanç -0.004 puanda kalmýþ.
Sýrasýyla bugünün kaymalarý þöyle:
| 0.062 |
| 0.000 |
| -0.050 |
| -0.004 |
Günün toplamý 0.008 puan.
3 günlük toplam: -0.188 puan.
Eleþtirileri saygýyla karþýlýyorum. Zaten çalýþýr diye bir iddiam yok. Burada fikir alýþ veriþi yapmak için paylaþýyorum. Eðer çalýþýrsa diðer arladaþlarýn yararlanmasý için kaynak olur diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri