Originally Posted by
RTG
mevzu þu.bir süredir hisse net de tanýþtýðýmýz bir grup arkadaþlarla ki (çoðunu da tanýyor olabilirsiniz.eski müdavimler) adam baþý bin lira ile ortak giriþim grubu kurduk. toplam da 5 bin lira ile baþladýk iþe.beraber çalýþarak sistemler ve robotlar ürettik.uzak bilgisayar kiralayarak reel iþleme soktuk.alaylýlarýz anlýyacagýnýz.katýlan her yeni arkadaþý aldýk 18 kiþiyiz. yönetim ilk 8 kiþiden oluþuyor.bu amatör yapýyý büyütme kararý aldýk. ne kadar büyürse büyüsün sonuçda herbirimizin 1000 tl veya biraz üstü parasý batacakdý.robotlar para kazandýkça katýlým hissesi arttýðý için yeni katýlanlarýn riski daha fazla tabi. kapanýþ itibarý ile 5183 tl hisse baþý giriþi. kar amacý gütmüyoruz. robotlarýn karý yetiyor. ama iþi büyütme kararý aldýk . bu yüzden tweter ve burda tanýtým yapýyoruz. sorunuz varsa yanýtlayayým.kýsaca özet bu.
ekstre ve excell listesi yerine son uc bes alim satim yerini gosteren grafik koysaniz daha yararli olur sanki.
ben paylasimlarinizi gordugumde robot satimi yapan biri diye dusundum ne yalan soyleyim. hala nicin isi buyutmek istediginizi ya da karli bir yapiya nasil bir sekilde diger insanlari katmak istediginizi anlayamadim. yapmak istediginiz sey , profesyonel portfoy yonetimi mi . kar saglanildiginda kardan yuzde, yillik hizmet ucreti gibi bisey karsiliginda mi . bu mudur ?
bang bang you shot me down..
Yer Ýmleri