Originally Posted by EMLAK matrikste bir sorun olmadı. ekran başındaydım ama bir ara derinlik ekranı dondu. grafikte barlarda bir sorun olmadı. Nutriker in söylediği hareket gerçekleşmiş. Bir nevi sabahki açılışı tekrar oynadı...
Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.
Originally Posted by KOSA Nutriker in söylediği hareket gerçekleşmiş. Bir nevi sabahki açılışı tekrar oynadı... sizin grafiklerde hatalı bar oldumu ? büyük çaplı snkosa
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Originally Posted by EMLAK sizin grafiklerde hatalı bar oldumu ? büyük çaplı snkosa Evet oldu. Bar 131 e uzadı ve geri geldi...
Originally Posted by KOSA Evet oldu. Bar 131 e uzadı ve geri geldi... anladım neyse umarım zararsız atlatmışsınızdır herkese geçmiş olsun. idealin bu bilmem kaçıncı sapıtıklaşması . prg yermiyorum ama zaman zaman sorunlar başgöstermesi bence olumsuz.
Originally Posted by EMLAK anladım neyse umarım zararsız atlatmışsınızdır herkese geçmiş olsun. idealin bu bilmem kaçıncı sapıtıklaşması . prg yermiyorum ama zaman zaman sorunlar başgöstermesi bence olumsuz. Donabilir, veri gelmeyebilir ama tekrar oynaması ilhinç oldu. Sezai bey açıklar herhalde...
Forum Rules
Yer İmleri