-

Originally Posted by
Trade Shark
TL 100 e kadar 5 tl ...TL 100 ve üzeri EFT ücretsiz.
uzun vade yatırım için sık alım yapıyorsanız komisyonu düşük kurum tercih edebilirsiniz.
syg.
Çok teşekkür ederim.
Bu zamana kadar Halk yatırım ile çalışıyordum ama şahsımın Saklama ücreti adı altında dönemsel bir ücret tahsil etmeye başladı. İşte bu ücretten kurtulmak için tacirler yatırımda hesap açacağım.
Görüşleriniz, cevaplarınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
İyi aksamlar .
-
Halk yatırımda ne kadar komisyon ödüyordunuz?

Originally Posted by
ayberk_08
Çok teşekkür ederim.
Bu zamana kadar Halk yatırım ile çalışıyordum ama şahsımın Saklama ücreti adı altında dönemsel bir ücret tahsil etmeye başladı. İşte bu ücretten kurtulmak için tacirler yatırımda hesap açacağım.
Görüşleriniz, cevaplarınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
İyi aksamlar .
-
ve tacirlerde ne kadar komisyon vereceksiniz?
-

Originally Posted by
mehtapkarayol
Halk yatırımda ne kadar komisyon ödüyordunuz?
Komisyon oranını ben kafaya hiç takmıyorum. Tarafımın takışmış olduğu tek nokta şu: Halk Yatırım dönemsel olarak yüzbinde 7.5 Oranında hesap bakım ücretini her daim hesabımdan tahsil ediyor, bu ücretten ciddi derecede rahatsız olduğum için Halk yatırım hesabımı fesih edeceğim.
Diğer taraftan Tacirler Yatırım, Hesap bakım ücreti adı altında dönemsel herhangi bir ücret(Merkezi kayıt kurumunun tahsil ettiği ücretleri bile TAHSİL ETMİYOR ! ) almadığı için tercih ediyorum ve en yakın zamanda hesap açılış işlemlerine başlayacağım.
-
Temettü verecek hisseler hangileri? Sasa verdi , başka verecek olan? Nereden bakabiliriz acaba?
Çok teşekkürler cevaplar için
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
sosyalhizmetci
Temettü verecek hisseler hangileri? Sasa verdi , başka verecek olan? Nereden bakabiliriz acaba?
Çok teşekkürler cevaplar için
SM-G925F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Google da "isyatirim temettu" diye aratinca cikiyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
borsa yatırımcılar içindir.
-

Originally Posted by
mikroyatırım
Bir hissenin x gün x yıl hangi fiyatta olduğunu görebileceğimiz site var mı acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri