Bugun tahtasýný izleyenler dikkat etmiþtir. Son 15 dakikada bir yukarý yaptýlar sonra 3 kademe düþük cýktý karanlýk oda da. 50 günlüðe dokundururlar mý bilmiyorum ama orta vade yön yukarý.
Siz strese girmeyebilirsiniz tabii ki bilinçli yatýrýmcýsýnýz ama tahtada ki ky nin çoðu nerede olduðunun nasýl bir cevhere sahip olduðunun farkýnda deðil... %99 u serbest marjý hiç görmemiþ yaþamamýþ... Korkum o dur ki spek bunu kullanacak ve panik havasý yaratmak isteyecek... Ýnþallah alýr götürür ama ilk seans baþlarýnda özellikle panik verebileceðini düþünüyorum
LYA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tavan degeri ve taban degeri girilmiþ, sanýrým serbest marj uygulanmýyor
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Teþekkürler
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pit kardesime ustamiza teþekkur ederiz. Konu hakkinda bilgili herkesin sorusuna cvp veriyor. Bilgisiyle ukalalik yapmiyor. Bilgi paylaþýmý çok guzel . Ben Hisseneti bilginin hasýna, reklamsiz cogunlugu temel analiz oldugu için giriyorum. Yeni arkadaþ varsa tweet investing felan tuzak dolu. Dikkatli olmalarinda faide var . Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri