daha eski bir haber : 16 Temmuz 2020 23:39
Global Yatýrým Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Kutman, DÜNYA Dijital'de canlý yayýnlanan “Global Konuþmalar” baþlýklý programda holdingin yatýrýmlarý, uluslararasý piyasalar, sermaye piyasasý ve pandemi sürecinde ekonomideki geliþmeleri deðerlendirdi
SORU: Naturelgaz’da 1,5-2 milyar TL deðerlemeden söz etmiþtiniz, arz aþamasýnda çýkan þirket deðeri ne olur? Bu rakam kabul edeceðiniz bir seviye midir?
"Naturelgaz’da halka arz sonrasý þirketin deðeri 1,5-2 milyarý bulacaktýr. Þu ana kadar talep çok güçlü. Sektördeki konumu açýsýndan çok güçlü bir þirket. CNG, LNG karýþýmýnda yaklaþýk yüzde 20’nin üstünde bir piyasa payý var. Þirket her yýl neredeyse yüzde 50 ile yüzde 100 arasýnda büyüyor. Þirketin borcu önümüzdeki yýl sýfýrlanmýþ olacak. Nakit artýþý olacak. Dolayýsýyla temettü ödemeleri de olacak sürekli. Bunlara dikkat ettiðinizde, oldukça büyük ve baþarýlý bir halka arz olacak. Yurtdýþýndan ciddi bir talep var"
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-475407
kutman anlasilan arz sonrasi hissenin ciddi prim yapacagini dusunuyor !!!
ben 500-600 milyon ile acilir diyorum adam 1.5-2 milyar TL diyor ??????????? bir tuhaflik var yada bilmedigimiz bir sey

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri