Amerikali yazar Karen Kingsbury’in dogum gunu (8 Haziran 1963)
" ‘Hazine Adasi'nda Jim Hawkins ile yan yana carpistim ve Tom Sawyer ile camurlu nehirlerde kurek cekerken yuzume carpan suyu hissettim.’ Gulerek devam etmisti: ‘Sekizinci siniftayken Kucuk Kadinlar'daki Beth oldugunde herhalde tek aglayan erkek ogrenci bendim.’ "
“ ‘I fought alongside Jim Hawkins in Treasure Island, and I felt the splash of water on my face as I sailed on muddy rivers with Tom Sawyer.’ He laughed. ‘I was probably the only guy in eighth grade who cried when Beth died in Little Women.’ “
“Bir kitapci acmak fikri hicbir zaman bir servet yapmakla ilgili olmamis ya da basariya gitmenin kolay yolu oldugu icin ortaya cikmamisti. Charlie, en basit anlamiyla, baska insanlarin kendi tecrubesini yasamasiniistiyordu. Robinson Crusoe ile birlikte gemi enkazini cikardiklarinda okyanusun suyunu ayaklarinda hissetmelerini istiyordu.”
“Opening a bookstore had never been about making a fortune or finding the quickest way to success. Charlie simply wanted other people to experience what he had experienced. The feel of ocean water on their feet as they salvaged a shipwreck next to Robinson Crusoe.”

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri