Amerikali roman yazari Vanessa Diffenbaugh'nin dogum gunu (20 Ocak 1978)
"Her sabah dus yaparken banyonun deligi tikanmaya baslayincaya kadar kusuyordum. Daha sonra sabahlari dus yapmayi biraktim ve Grant daha kalkmadan arabaya kosmaya basladim. Aceleciligim icin Renata'yi ve ardi arkasi kesilmeyen yaz dugunlerini bahane ediyordum. Bulantim gun boyunca da devam ediyordu. Calisirken cicek kokulari bulantimi daha da arttiriyor, fakat sogutucunun serinligi biraz ferahlamami sagliyordu. Ogleden sonralari da soguk cicek kovalarinin arasinda sekerleme yapiyordum.Renata sogutucunun cinde benimle yuzlesmeseydi bu sekilde daha ne kadar devam ederdim bilmiyorum."
"I vomited in the shower every morning until the drain started to clog. After that, I didn't shower, racing to my car before Grant got up, blaming Renata and an impossible summer wedding schedule. The feeling followed me throughout the day. The scent of the flowers at work made it worse, but the coolness of the walk-in brought relief. I took afternoon naps among the chilled buckets. I don't know how long things would have continued this way if Renata hadn't confronted me in the walk-in."

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri