Harlem Ronesasindan Amerikali yazar Nellallitea 'Nella' Larsen'in olum yildonumu (30 Mart 1964)
"Sanki burada yuzlerce melez varmis gibi!... Sen burada essizsin, farkinda degil misin? / As if there were hunderds og mulattoes here!... You're unique here, don't you see?"
"Helga, onun kendisini kuculttugunu ve alay ettigini hissetti. Ve bunu dusunurek, butun gucuyle Robert Anderson'in suratina ani bir tokat indirdi. / Helga felt that he had belittled and ridiculed her. And thinking this, she had suddenly savagely slapped Robert Anderson with all her might, in the face."
Boylece uyukladi ve zamanin gecip gitmesine sebep olan duzensiz uyku ve uyaniklik arasinda dusledi durdu. / So she dozed and dreamed in snatches of sleeping and waking, letting time run on."
"Ruzgar onu bir bicak gibi kesiyordu ama o bunun farkinda bile degildi. / The wind cut her like a knife, but she did not feel it."
“Yazarlar hayalgucu satmazlar, okurlarin hayalgucune sahip olmasini ve bunu kullanmasini beklerler”



Alıntı yaparak yanıtla








Yer İmleri