Cok sayida roman ve cizgi roman yazan ve Bored to Death ( HBO ) ve Blunt Talk ( STARZ ) iki televizyon dizisini yaratan Amerikali yazar Jonathan Ames'in dogum gunu ( 23 Mart 1964 )
" Dus aldim, yikandim ve giyindim. En guzel beyaz Ingiliz pamuklusu gomlegimi uzerime gecirdim, mavi bir ipek kravat taktim, gri yunlu kumastan pantolon ve blazer takim giydim. Sacimi guzelce vitaminli yagla ovdum, dislerimi fircaladim. Henry, ' Iste, simdi insan icine cikabilirsin, ' dedi. ‘ Havyar cok leziz ‘ dedim, diplomatik olmaya calisarak. Garson konusunu duymazdan gelmeye calisiyordum. Bu yuzden gene her zamanki gibi SIKICI fakat samimiydim — kucuk tuzlu havyar topcuklari gercekten lezizdi. " Fazladan Bir Adam
" I took a shower and shaved—for the second time that clay—and got dressed. I wore my best white English cotton shirt, a blue silk tie, gray wool pants, and blazer. I combed my hair neatly with vitamin oil and I brushed my teeth. Henry said, ‘ Perfectly presentable.' ‘ This caviar is wonderful,’ I said, diplomatically, avoiding the issue of the wait staff. So I was my usual boring self, but I was sincere— the caviar was delicious, like little silky pellets of salt. "

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri