Dün hisseyi alýp yerine koyanlar vardý, bugünde hisseyi alýp yerine koyanlar var.Ben henüz yerine koymadým )😂😂
Dün hisseyi alýp yerine koyanlar vardý, bugünde hisseyi alýp yerine koyanlar var.Ben henüz yerine koymadým )😂😂
20 günlük ortalamayý aþaðý kýrarak kapattý, 50 günlük ortalamayla 450’lerde buluþabilir, o da %50 düþüþ demektir, böyle hýzlý çýkýþlarda böyle sert düzeltmeler maalesef olabilir. Bu bir dinlenme olsa geçmiþte yaptýðý gibi taban taban olmadan bir ay yataya sarabilirdi. Zaman zaman alýcý bulmak için gel geller olabilir, ne zaman en az bir hafta yataya sararsa dip oluþumunu tamamlayabilir, o zaman eklemeler daha saðlýklý olabilir…
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne garip borsacilar türemiþ 12 senedir borsadayim þu teknik bilgileri okudukça hissenete vb giresim gelmiyor.sirket ceo 2 milyar usd ciro rakamý söyledi. ABD harýl harýl boru satýlýyor. ENdeks düzeltme yapýyor ama brsan 450 olrmus vb çok saçma arkadaþlar .biloncada deðer analizi yapmayý öðrenin 2 milyar usd ciro fk net kar inceleyin 1 mil 2 dönem ulaþtý kaldý 4 ay sabýr harýl harýl þirket çalýþýyor. BEDELSIZ POTANSÝYELÝ ARTIYOR
Olmaz deme, olmazlarý oldururlar borsada! Ben bu borsada 23 senedir ne olmazlarýn olduðunu gördüm. Üstelik olur demiyorum olabilir diyorum.
Zirveden an itibarýyla yaklaþýk %33 düþmüþ, zirveden kalmýþ geriye %17 böyle sýð, kademeleri boþ bir tahtada çok mu zor? Beþ gün mü olur on gün mü olur ona tahtanýn sahipleri karar verir.
Her iki düþünce de doðru bence. Hissede beklentiler büyük. 2023 yýl sonu ciro beklentisini zaten þirket açýkladý. Yeni yatýrýmlarýn devreye girecek olmasý 2024 yýl sonu ciro beklentilerini de artýrýyor. Ayrýca henüz yapýlmamýþ ama planlanan yatýrým açýklamalarý yapýldý. Buna karþýn aðalarýn nereye kadar düþüreceði nereye kadar çýkaracaðý belli olmaz. Benim stratejim yýl sonuna kadar kýmýldamadan beklemek. Yýl sonunda ya da daha öncesinde iyi bir rakama gelirse bir kýsmýný satar kalaný ile beklemeye devam ederim. Umarým umduðumuzu buluruz. Maliyetim düþük sayýlýr bu sert düþüþe raðmen hala ciddi kar ediyorum ama borusaný satýp yerine koyacak kaðýt bulamýyorum açýkçasý. Genelde tek hisse taþýrým. Biraz zamanlama hatasý yaparak Alfas satýp Borusan almýþtým baþlarda piþman etse de sonradan telafi etti. Þimdi Borusan satýp Alfas ya da baþka bir enerji hissesi almam bu fiyatlardan. Borusan daha ucuz ve daha cazip geliyor bana. Beklentiler devam ettiði ve beni tatmin edecek bir fiyata gelmediði sürece taþýyacaðým. Fakat 2025'e kadar 40 milyar TL yatýrým yapacaðýz açýklamasýnýn altýný doldurmak adýna yapýlacak hamleler gecikirse farklý hareket edebilirim. Umarým bu konuda yapacaklarý hamleler çok gecikmez. Holding olarak halihazýrda enerji ve lojistik alanýnda yeni yatýrýmlar açýkladýlar. Yapacaðýmýz yatýrýmýn 23 milyarý üretim alanýnda olacak dediklerine göre boru iþi de bundan pay alacaktýr ya da borusan mannesman olarak farklý bir sektörde üretim yapacaklardýr diye düþünüyorum. Zira holdingin en güçlü iþtiraki Borusan mannesman. Yatýrým tavsiyesi deðildir hissede pozisyonum var yazdýklarým yanýltýcý olabilir.
400 bekleyen tavandan almaya gidiyor 1 lot bile hissem yok sadece Türk milletinin parasýný çarçur edenlere sesim ...yatýrýmcý olmak güzel þeydir hoscakalin
Tavan tüm ortaklara hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri