brent petrol 43.80 kuruþ olmuþ sondaj kuyularý artmaya baþlamýþken her þey olumluya dönerken bu naz neden![]()
brent petrol 43.80 kuruþ olmuþ sondaj kuyularý artmaya baþlamýþken her þey olumluya dönerken bu naz neden![]()
Akþam bryata brüt takas yine gelebilir çok büyük oyunlar oynanýyor besbelli bryatý iyi kullanýyor
Bu arada bryatta kredili alým ve açýða satýþ olduysa oç brütte cezalandýrmaya çalýþabilir
brsan ve Bryat gibi þirketler neden bu þekilde hareket olur.Anlamýþ deðilim.Özellikle Bryat bugünkü hareketi.Bu hisselerde olmam þirkete güvenmem halbuki.Benmi yanlýþ okuyorum süreci sayýn ortaklar..Þirketimiz büyük geleceði olan bir þirket olup güzl haberler geleceðine inanarak buradayým.Siz degerlý dostlarýn fikir ve bilgilerini dinlemeye hazýrým.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
golf kardeþim...ben buranýn evsahibi gibiyim kartopu kardeþimle beraber...11 yýl olacak þubatta nasipse...evet saðlamdýr ama öyle büyük þeyler beklemeyin...tam bir spek çocuðudur kendileri...ben burda çok tartýþtým üstadlarla teknikçi proflarla...bu kaðýtta teknik meknik iþlemez dedim benle olurmu caným öyle þey yok þurayý kýrsýn burayý geçsin vs...yaw bunca yýlda kýrýlmadýk yerim kalmadý bu spek çocuðu hala lot sayar...ata yatýrýmda bir ablamýz var sabh 10 akþam 6 iþte kafasýna göre takýlýr...ben seneler önce bunu yerine egeen alsa idim þuan maldivlerden yazýyordum yazýmý...yaw 2013 bir bedelsiz verdi insaný bedelsizden soðuttu...en ufak þeyde düþer çýkarken ömrünü yer...haber atsa oda iþte fransýz ihtilali olursa yada fatih istanbulu alýrsa onuda alýr sabaha çýkarýr akþama eline verir...daha yazack çok þeyim varda neyse...he diyeceksinki yaw ozaman sen niye duruyorsun ben burdaki parayý yaktým inada bindirdim iþi spek çocuðuyla...niye bekliyorum neyi bekliyorum onuda bilmiyorum...galiba hoþlanýyorum bu spek çocuðuna küfretmekten....lotlarýmýzý sayan abla menopoz oldun geberecen bizi artýk bir emekliet ak...çokmu istiyorsunuz bulun beni burdan anlaþalým....ama böyle vermem...baþka biþey veririmde þimdi perþembe gecesi ayýp olur...neyse golf kardeþ uzun oldu canýný sýktým kusurabakmayasýn...selametle...
04 Aralýk 2020'ye kadar hamlesini yapacak son gün o gün ve o güne kadar foruma veda ediyorum bugün 14.83 ile kapattýk eðer beklediðimiz haberler gelirse o günü beklemedena katýlmaya gelirim..erkenden görüþmek dileðiyle...
Yer Ýmleri