kaðýt tavan...kartopu ben zaten bu kodesteyiz yýllardýr o belli...mezedu ve cüneyt beyler arada bir teþrif ediyorlar...investing çocuk kulübünde kimse yok gibi..yani demem o ki bizim spek çocuðu galiba bu kez malý topladý gibi..gerçi ptesi belli olur...eksi yaparsa bu dediklerim çöp olur... yok yanlýþlýkla bir tavan daha gelirse o zaman tespitim doðrulanabilir....çünkü 1milyon lot alýþta bekleyen var diyordu çocuk kulübündekiler...ne kadar doðru o adýný zikrettiðim 3 kiþinin iþi... selametle ortaklar...
Gün boyu tahyayý izledim 1.4 bin alýcý ile en düþük 900 bin alýcýya düþtü normalde brsan 2 saatte tavan yapsa bile 10 defa bozardý ilk defa bozmadý 500 bin loy çýkýþ var yani herþey iyi tam dirence geldi eðer bryat daki tahtacý ayný ise ve topladýysa 1 saatte tavana yapýþmalý yok mal kaptýracak þekikde açýlýrsa çok süründür daha bakalým pazertesi belli olacak
ytd deli saçmasýdýr
teþekkürler akrep bey
Sessizlik iyidir. Çalý dibinden sessizce beklemeye devam. Bryat gibi olmasýný beklemiyorum þimdilik ama bist geneline göre olan gapi kapatsa yeter kýsa vadede.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eeeeeeeeeee
kasýmýn baþýydý
þirkete kalmadan güzel haberler gelmeye baþladý yaptýrýmlar yok
petrol 51 dolar, sondaj kuyularý artmaya devam ediyor, üretimlerdeki maliyet bilançoya yansýdý olduðu gibi satýþlar kar olacak, 51 milyarlýk su sulamanýn bulunduðu bütçe onaylandý, sac ürünlerine ulaþýmda sýkýntý var dolar bazýnda % 30 zam https://www.dunya.com/ekonomi/sanayi...-haberi-603235 .........akdenizdeki gaz ve petrol için Türkiye'nin çözüme yönelik çalýþmalarý ve daha Türkiyenin otomobilindeki yeri açýklanmadý ve þirketten gelecek nice haberler ve defter deðerinin hala altýnda...
Yer Ýmleri