Geçmiþ olsun spekler her zaman her þeyden daha önce haberi olanlardýr, yazýklar olsun
Geçmiþ olsun spekler her zaman her þeyden daha önce haberi olanlardýr, yazýklar olsun
mb baþkan deðiþikliðinden önce en düþük 7.20ler þimdi dolar 7.77 tl, borsa % 20 kayýp...yabancý çýkýyor desek külliyen zarar edecekler..çýkýp faizden istifade edebilirler daha karlýsý yok þu an..
grafikde iþaretledim kutu içine aldým 4 martýn takasi 2 mart ta alýnýyor onun için 2 mart 19 mart iþaretledim phillip kapitalin ortalama alým maliyeti 32 50 / 33 00 arasý bugün satýþlarý 27 00 ortalama ile sattý lot baþýna 5 50 / 6 00 tl zararla bu kadar malý alan cahil deðildir zararýna satacak yoksa malý diðer aracý kurumlara daðýtýp kendisini satýcýlý mý gösterdi
yatýrým tavsiyesi deðildir
"Petrol fiyatlarýnýn yükseliþe geçmesiyle üretimi artýrmaya hazýrlanan Irak hükümeti, güneyde yeni kuyular açýlmasý için 480 milyon dolarlýk ihalenin Schlumberger'e verilmesini onayladý.
Þirket, kazandýðý yeni ihale uyarýnca Irak'ýn güneyinde 96 petrol kuyusu açacak." borular bizden olsun sadece düzelen piyasalar için bir örnek devamý gelir
yönetim kurulundan temettü bildirimi(bedelli-bedelsiz, kar payý olarak veya vermiyoruz) neden hala gelmedi..
![]()
haydi voltraný oluþturun artýk
Yer Ýmleri