Geçmiþ olsun Ayhan abi. Umarým bir an önce atlatýrsýnýz ve güçlü antikor geliþtirirsiniz..
Geçmiþ olsun Ayhan abi. Umarým bir an önce atlatýrsýnýz ve güçlü antikor geliþtirirsiniz..
Ayhan bey çok geçmiþ olsun.Bende korona test pozýtýf çýktý.karantýnaya aldým kendými....özel Hast test yapýldý týmýgrafý de de zatürre cýktý.ama evde tedavý olabýlecek gruptaymýþým..,,Sýndý asker GB saymaya baþladýk ....Safak Bolu
Geçmiþ olsun sn alibeyoðlu.Burda bir konuda dikkat çekmek istiyorum.Antikor çalýþmalarý corona baðýþýklýðýnýn çok uzun süre olmadýðýný,bir kaç ay sonra antikorlarýn azaldýðýný ve tekrar hastalanýlabileceðini gösteriyor.Kesin olmamakla beraber ömür boyu baðýþýklýk falan pek yok gibi.O yüzden forumda bile yakýnda eski coronalý arkadaþlar olacaðýndan bu konunun göz önünde bulundurulmasýný öneririm.
Baþkaným,yenge hanýmýn ayaðýnda morarmalar var demiþtin,sadece coraspirin yeterli oluyor mu kaný sulandýrmak için?xerato veya cleksane türü ilaç vermediler mi? çünkü benim hiç bir bilinen rahatsýzlýðým yok sizinle ayný yaþ gurubundayým,günlük 100 lük coraspirin kullanýyorum,belki dozaj farklýdýr?
Yer Ýmleri