varlýk barýþýda geliyor maþallah ama adamlarda para yok ki barýþsýnlar
bir halt olacaðý yok.
Holdinglerin vergilerini de silsinler yav, bize yüklesinler . Ekstradan bir paket sigara bir þiþe de rakýyla destek atarýz.
Yalnýz Reha Abi'de devlet üstün hizmet niþaný vermeleri gerekir .
Varlýðým oligarklarýn varlýðýna armaðan olsun.
Bütçedeki vergi kalemleri
Ötv ve gelir vergisi ana kalem
https://images.app.goo.gl/4JMjG1ewSTVockn98
2019 yýlýnda tahsil edilen 673 milyar 315 milyon TL'lik toplam vergi gelirinin 50.3 milyar TL'si tütün mamullerinden alýnan Özel Tüketim Vergisi'nden ve 14.7 milyar TL'si de alkol ürünlerinden alýnan Özel Tüketim Vergisi'nden oluþmaktadýr. Bu tutara Özel Tüketim Vergisi üzerinden alýnan yüzde 18 Katma Deðer Vergisi'ni de eklediðimizde; alkol ve tütünden alýnan dolaylý vergilerin toplam tutarý 76.7 milyar TL olmaktadýr. Böylece toplam vergi gelirlerinin yüzde 11'i içki ve sigara içenlerden tahsil edilmektedir. Ýçki ve sigara içenlerin ödedikleri dolaylý verginin, ülkedeki 848 bin Kurumlar Vergisi mükellefinin ödediði Kurumlar Vergisi'ne eþit olduðu bir ülke dünyada mevcut deðil.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...z-5588719/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
citi 27 ekimde albayrakla toplantý düzenliyormuþ
bir halt olacaðý yok.
547 Milyar TL. tahakkuk etmis vergi borcu var vatandasin, ya odeyemiyor, ya af bekliyor.
Fahreddin Koca : Sadece dünya saðlýk örgütü ile paylaþým noktasýnda bu saðlanacak. þunu da vurgulamak isteriz, dünya saðlýk örgütü'nün bizden böyle bir talebi olmadý. Biz bu noktada þeffaflýðý gün yüzünde tutmak açýsýndan paylaþmýþ olacaðýz..
Yer Ýmleri