Arkadaþlar sizce bugün toplantýdan ne gibi bir karar çýkabilir faiz artýrýmý olur mu olursa sizce ne kadar olabilir. Artýk atýlacak bomba da yok müdahale edemiyorlar..
Arkadaþlar sizce bugün toplantýdan ne gibi bir karar çýkabilir faiz artýrýmý olur mu olursa sizce ne kadar olabilir. Artýk atýlacak bomba da yok müdahale edemiyorlar..
ha piktirrrrr ya ... 7.70
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Ýmar deðiþikliðine deðer artýþ vergisi gelmiþ, kanun yürürlükte. Deðer artýþýnýn tamamý vergi olarak yatýrýlacak.
Taþýnmaz maliklerinin tamamýnýn talebi üzerine ilgili idarelerce yapýlan plan deðiþikliði sonucunda meydana gelecek deðer artýþýnýn tamamý vergi olarak veriliyor. 1000m2 üzerindeki yerlerde geçerli.
20 Þubat 2020'den sonraki imar deðiþiklikleri dahil olacak.
Diyelim ki imar deðiþikliði öncesi arsanýz 1 milyon TL ediyordu sonrasýnda 2 milyon TL etti, aradaki 1 milyon TL farkýn tamamý vergi olarak yatýrýlacak, bu vergi yatýrýlmadan satýþ yapýlamaz, inþaat yapýlamaz.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200915-4.htm
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün bende motive olup saðlýk ocaðýna gittim. Hastada yoktu.
Aþý için liste var mý dedim mevcut liste erimeden yeni isim eklemiyoruz.
zaten 65 yaþ üstü VE kronik hastalýðýnýz yoksa vurulmuyor dedi.
Tamam babam 65 üstünde dedim. Ayný zamanda kronik hastalýðý olacak dedi. Tansiyonu dedim yok dedi. ara ara gelin sorun dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri