Biraz daha akýl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamýný
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Biraz daha akýl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamýný
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Amma gölgesinden korkanlar varmýþ. Birisi diyor O þey , diðeri diyor ki aklýný kullan bulursun...... Görende teröristlere þifre gönderiliyor sanacak. Aslý Dolardýr, astarý da deðeridir. Bugün samanpazarýnda 7, 70 den alýyorlardý. yani bunun 7 ( yedisi)
yazýlmayýnca 70 i kalýyor. Olmaz ki böyle. 7 baþka 70 baþka ... 7 sinde ne ise 70 nde o' dur.![]()
Döviz büfeleri piyasa kapalýyken bile haftalýk kapanýþýn üzerinde bir fiyatlamayla alýp- satýyorsa vardýr bir bildikleri.
Ayhan baþkan, Ankaranýn eskisi olarak siz bilirsiniz. BAÞKENTGAZ diye bir doðalgaz firmasý var. Kartlý sayacýma bugün gaz alayým diye gazmatiðe gittim. Kredi kartý ile satýn almak mümkün deðil ( düzenek yok )
PTT gazmatikte kredi kartý yeri var ama ne hikmetse kredi kartlarýný '' okuyamýyorum, üzgünüm '' diyor. Sonuçta nakitle almaya mý zorlanýyoruz yoksa ben mi beceremiyorum ?
71 liralýk pariteyi bilmiyorum ama Kuveyt Dinarý 25 TL olmuþ inanýlýr gibi deðil, daha 2 yýl önce bunun yarýsý idi. %100 roket , dolar yaya kalmýþ yanýnda3-4 yýla kadar 100 lira olur bu gazla giderse. way be koskoca 100 lük banknot 1 dinar alabilecek en fazla. Nerde bu TL simgesi ? hani çýpalý mýpalý olan güvenilir ve stabilite abidesi bi tasarým þahikasý ? utancýmýzdan mý basamýyoruz paramýzýn üzerine eyyy tcmb
ben tüm hýzýmla otobana salýyorum kendimi, yallah tazzik...
Bu simgeyi ilk gördüðümde, alttaki kývrýk kýsým bize girecek de, ondan öyle yapmýþlar demiþtim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri