Geçenlerde viop topiðinde torpil konusu vardý.
Bugün ekþisözlük sözlük yönetiminin torpili ile kaynýyor.
Ülkede güç zehirlenmesi her yerde var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçenlerde viop topiðinde torpil konusu vardý.
Bugün ekþisözlük sözlük yönetiminin torpili ile kaynýyor.
Ülkede güç zehirlenmesi her yerde var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Bence bunun adý "Güç Zehirlenmesi" olamaz.
Ben 41 yaþýnda bir kardeþinizim, dünyada ve ülkemizde kalitesiz insanlarýn söz sahibi olduðu bir dönem yaþýyoruz.
Bu muhalefetinden tutun, iktidarýna- kamu kuruluþlarýndan tutun özel sektöre her yere her þekilde sirayet etmiþ durumda,
Bence Korona dan çok daha önemli bir problem, rol model oluþturan insanlarýn insani vasýflarý.
Bu vasýflar "Doðruluk, dürüstlük, vicdan, iþ ahlaký, vs" bu liste uzar gider,
Fakat bu günün gerçeðinde "Yalan söylerken yüzünün kýzarmamasý en büyük erdem, en takdire þayan yetenek" gibi kusurlar yetenek kabul edilir halde
Kendimi çok þanslý hissediyorum. Özel sektörde çalýþan biri olarak eskiden anlaþmalarda el sýkýþtýk mý en geçerli akit olarak kabul edilirdi. Çalýþma hayatýmda en azýndan bu þekilde bir iki sene çalýþabildim.
Þimdi 4 sayfa kontrat hazýrlýyorsun, imzadan sonra adam yine sana parmak atmanýn peþinde
Kýsaca bu durumun adý toplumlarýn YOZLAÞMA sý olabilir.
Universe25 il okuduðumda çok saçma geliyordu, yöneylem bilimi olarak tüm kurallarýn dýþýna çýkan bir teorem
Fakat tüm dünya toplumlarý için bence bu deneyin sonuçlarýn her zamankinden daha yakýnýz
https://onedio.com/haber/insanligin-...erse-25-737961
Daha bitmediii ! En berbatý yolda.
Crash tüm silahlarýný donanmýþ dört nala üstümüze sürüyor.
Evet bir cisim yaklaþýyor
Abisi 9,14
Nerde kalmýþtýk.!!
![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri