Liste yok mu liste....
2 tane araba markasý ve parfümden baþka aklýma bi þey gelmiyor....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Liste yok mu liste....
2 tane araba markasý ve parfümden baþka aklýma bi þey gelmiyor....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Þöyle kabataslak topladým da 63 milyar dolarlýk eurobond ihracýmýz var. 5,25 milyar dolar da sukuk ihracý, toplam 68,25 milyar dolar.
Eurobondlar için 2021 yýlýnda ödeyeceðimiz rakamlar: 3 milyar dolar itfasý gelen var, 4 milyar dolar da kupon ödemesi mevcut. 2021 yýlý için toplam 7 milyar dolar ödememiz var.
7 milyar dolar ekonomimiz için düþük bir rakam. Enerji fiyatlarýnýn düþmesi de olumlu etki. Bana kalýrsa eurobondlarýn henüz ödenememesi diye bir þey söz konusu olmaz. Ancak 2021 yazýnda turizm virüs yüzünden yine pas geçerse o zaman ortalýk karýþabilir.
Ayrýca dolar bu hýzda artmaya devam ederse carry trade, faiz artýþý vs. gibi yollarla sýcak para giriþi beklenebilir.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Usd try 8.0808 gördüm . Boykot þimdi sýra benim arabama geldi , reis bu bursa malý desem kurtarýr mýyým?
Marketlerdeki Fransýz ürünler hangileri.
Liste alabilirsek boykota katkýmýz olsun.
Fransýz sanýp yanlýþ ürünleri boykot etmeyelim.
Borsa sert düþtü 115 sýnýrýnda,düþüþ % 2.85.
Sanýrým borsada tabanlamalar baþlar bundan sonra,gördüðüm adel tabaný 20.04.
Yer Ýmleri