-
Merkez bankası Uysal,yani uysallaştırmış konuşuyor,onundan damaddan farkı yok gülücük dağıtıyor,yahu sokaktan bir adam tutup maliyenin başına getirsen onlardan daha iyi yönetir.
-
Uysal: 2021 gıda fiyat enflasyonu tahmini yüzde 8,0'den yüzde 10,5'e çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Uysal sıkı para politikası izleyecekmiş,bu nasıl olacakmış...Enflasyon tahmini 13.5 diyor,önceki 10.50.
-
Uysal:
-Enflasyonun orta vadede %5,0 düzeyinde istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz
Enflasyonun, %70 olasılıkla 2020 yılı sonunda %11,1-13,1 aralığında -orta noktası %12,1- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (Önceki %6,9-10,9 aralığı ile %8,9)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Uysal:
-Enflasyonun orta vadede %5,0 düzeyinde istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz
Enflasyonun, %70 olasılıkla 2020 yılı sonunda %11,1-13,1 aralığında -orta noktası %12,1- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (Önceki %6,9-10,9 aralığı ile %8,9)
Acaba bunları anlatırken kendisi inanıyormu.
-

Originally Posted by
refaba
eğer dolara bakmıyorsa inanıyordur doalrsız enflasyon o rakamlarda gelir bence
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
refaba
Ülkenin Merkez Bankasi başkanı bunu diyor inanmaz olur mu ?
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX
Uysal: Enflasyonda görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para ve likidite politikasındaki sıkı duruş sürdürülecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri