Bakan Koca : Son 1 hafta içinde vaka artýþ oraný %62
Bazý ilçelerin son 1 haftalýk artýþý:
Büyükçekmece %123,
Sarýyer %120,
Bakýrköy %104,
Beylikdüzü %104,
Bayrampaþa %99,
Þiþli %98"
Bakan Koca : Son 1 hafta içinde vaka artýþ oraný %62
Bazý ilçelerin son 1 haftalýk artýþý:
Büyükçekmece %123,
Sarýyer %120,
Bakýrköy %104,
Beylikdüzü %104,
Bayrampaþa %99,
Þiþli %98"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bazen deðil çoðun insanlýk mertebesine eriþebilmek içün yüklendiðin bu dünya hayatýndaki beþer örtün aðýr mý aðýr gelir de gene de sen kul olarak vazifeni yerine getirirsin ... netici itibari ile ben ve ben kimsenin hayýr duasýný da istemem bana hayýr duasý yapacaðýna onun yerine git açlýktan kývranan göbeði þiþmiþ yüzünde sinekler , afrikalý çocuðun gözü ile bak þu dünyaya , git bir ihtiyaç sahibinin elinden tut ... o zaman ben sana bir þey verebilysem mutlu olurum bana iyilik dileme beþer kardeþim o hakkýný baþkasýna kullan ...
iþte budur sözlerim
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
https://youtu.be/qDUmLEnC7zo
Ve bomba video geldi
6 dakikalýk videonun tam 5 dakika 30 saniyesi yaptýðý teknik analizde dolarýn 7.28 lere nasýl düþeceðini anlatýyor. Sonra 15 saniyede 7.66 üstünde kalýrsa 8 e gider diyor neden bunu diyor daha sonra birisi la dolar 7.28 e hatta vazý yerlerde 7.14 e bazý yerlerde 6.50 ye kadar düþecek diyordun neden düþmedi derlerse olur mu yahu bakýn ben dolar 8 e de gider demiþtim diyecek
Buna giren kama çýkmaz formasyonu derler
bir halt olacaðý yok.
ABD seçim sonuçlarýnýn açýklanacaðý 5 Kasým tarihine kadar faiz artýrmama politikasýna devam edileceðini düþünüyorum.
O zamana kadar kur kaçý görür bilemem...
Ayrýca ABD seçim sonuçlarýnýn açýklanmasý 1-2 hafta ertelenebilir onu da hesaba katmalý...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri