Bunu 18 senedir soyluyorlar.
Hangi enflasyon hedefleri tuttu.
Sadece mis mus, gunu kurtar yeter.
Kim yapabilir diye düþünmüyorlar kim yapsýn diye düþünüyorlar.
Gerci haklýlar, gelen kiþinin eðitimi,ihtisasý, tecrübesi önemli deðil, denileni yapýp yapmamasý önemli. Pardon denileni yapma hýzý önemli.
murаt kgirgin
@muratkgirgin
Volkswagen Türkiye'de fabrika açma kararýný iptal etmiþ. Yatýrýmýný, asgari ücreti Türkiye'nin yaklaþýk iki katý olan Slovakya'ya kaydýracakmýþ.
Ýstikrarsýz bir ülkenin ucuz iþgücü bile bir cazibe yaratmaz.
Bulgaristanla Türkiye yarýþýrken slovakyayý tercih etmeleri konunun istikrasýzlýk veya ucuz iþ gücünden farklý nedeni olduðu sonucuna götürür.
Hali hazýrda zaten vw’nin fabrikasý varmýþ.
https://sk.volkswagen.sk/en/company/plants.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Fitch: 19 kasým'da TCMB'nin para politikasý kararý önemli bir gösterge olacak
Fitch: TCMB'nin TL'deki zayýflýða yavaþ yanýt vermesi daha fazla dýþ dengesizliðe, piyasa istikrarsýzlýðýna katký yapar
Fitch: TCMB'nin TL'deki zayýflýða yavaþ yanýt vermesi politika sýkýlaþtýrmasýnýn yetersiz kalmasý riskini artýrýr
Fitch: Ana politika faizi yoluyla sýkýlaþtýrmanýn, daha þeffaf daha öngörülebilir olacaðý dikkate alýndýðýnda daha büyük etki yapmasýný bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch: TCMB baþkanlýðýnda 2 yýldan kýsa sürede ikinci bir deðiþikliðe gidilmesi siyasi baskýlardan sýnýrlý bir baðýmsýzlýðý ön plana çýkýrýyor
Fitch: Türkiye Merkez Bankasý'nda baþkan deðiþikliðini deðerlendirmede politika ayarlamasý kilit öneme sahip
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri