-

Originally Posted by
vivatrader
Hala da düþüyor dolar 7,79 larý gördüm enson.
Faiz arttýrmalarý için çok saf olmalarý lazým.
Ben olsam artýrmazdým hatta düþürürdüm.
Böyle miyop piyasa oyuncularýna herþey müstehak çünkü
faiz artirmalari icin saf olmalari ifadesi ilginc !
mevcut politika faizi ile piyasanin fonlanma oranina bakarsaniz zaten ortada ciddi bir tutarsizlik oldugu ortada
MB zaten politika faizini kullanmadigi gibi piyasadaki finansallarda bu orani kullanmiyor.
su an ortalama fonlama maliyeti %14.5 ! politika faiz orani ise malum
-

Originally Posted by
hayek
mevcut politika faizi ile piyasanin fonlanma oranina bakarsaniz zaten ortada ciddi bir tutarsizlik oldugu ortada
MB zaten politika faizini kullanmadigi gibi piyasadaki finansallarda bu orani kullanmiyor.
Normal bir ülkede dediðinize katýlýrým. Ama fonlama maliyetine deðil de sadece TUÝK'in çakma enflasyon oranýna bakan (11.89) ve bu oranýn düþürüleceðini söyleyen bir CB var. Politika faizi 10.25, enflasyon ise 11.89. Bu durumda ne bekleyebiliriz?
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
-

Originally Posted by
JAS
Normal bir ülkede dediðinize katýlýrým. Ama fonlama maliyetine deðil de sadece TUÝK'in çakma enflasyon oranýna bakan (11.89) ve bu oranýn düþürüleceðini söyleyen bir CB var. Politika faizi 10.25, enflasyon ise 11.89. Bu durumda ne bekleyebiliriz?
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bu yabancý fon yöneticileri yüzbinlerce dolar maaþ alýp
tüik rakamlarýna güvenerek milyarlarca tl.lik devlet tahvili alýyorsa
her türlü kumpasa gelebilirler bence, sonra çýkabilmek için birbirlerini eziyorlar..
-

Originally Posted by
hayek
Doðru matematik bu [emoji106]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri