-
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
Salgında ek tedbirler olacak mı? // erdoğan: Vatandaşlar maalesef dikkat etmiyor, maske takmıyor
erdoğan: Bilim kurulu'nun önerileriyle bu tedbirleri alacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan : Vatandaşlarımızın hassasiyeti çok önemli. Birçok tedbir açıklamasına rağmen hala kapalı mekanlarda bu işlere hiç dikkat edilmediği, sigara içmeye kadar şeylerin yapıldığını görüyoruz. Ek tedbir almaya mecburuz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Tinaz
Ben belki 30 sene var, hobi olarak spritualizm okudum.
Yurekten inandigim bir konudur, hic kimse, yaptiklarinin bire bir karsiligini gormeden, bu alemden gidemez.
Can veremez.
Bu savci ve hakimler de bir gun, bu yaptiklarinin karsiligini gorecekler, eminim.
Kur'an da ayet var, sunu sunu yaparsaniz, daha cok gelirsiniz mealinde.
Inanir inanmaz.
60'li yaslarda olanlar, surdurdukleri yasam sureleri icinde,kimi asagiladilarsa, aynini yasadiklarini bizzat tesbit ederler.
Tek tesellim bu.
Hermesizm de benzer şeyler söyler ki bence her şeyin kaynağı kendisi olur. Evrene ne verirsen onu alırsın diyor.
Ben hiçbir hesabın öteki tarafa bırakılmasını istemiyorum, herkesin tanrısı farklı uygulaması farklı. Olay çok karşıyor en iyisi herkes ölmeden cezasını çeksin.
-
Son Dakika
Teknik direktör Yılmaz Vural
yeniden koronavirüse yakalandı
ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/spor...dildi-41673711
Geçmiş olsun(((
-
Yağ kuyruğunu elestrip varlık kuyruğu icat etmek gibi 

Originally Posted by
Tinaz
Ben belki 30 sene var, hobi olarak spritualizm okudum.
Yurekten inandigim bir konudur, hic kimse, yaptiklarinin bire bir karsiligini gormeden, bu alemden gidemez.
Can veremez.
Bu savci ve hakimler de bir gun, bu yaptiklarinin karsiligini gorecekler, eminim.
Kur'an da ayet var, sunu sunu yaparsaniz, daha cok gelirsiniz mealinde.
Inanir inanmaz.
60'li yaslarda olanlar, surdurdukleri yasam sureleri icinde,kimi asagiladilarsa, aynini yasadiklarini bizzat tesbit ederler.
Tek tesellim bu.
TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
-

Originally Posted by
dimitris
Hermesizm de benzer şeyler söyler ki bence her şeyin kaynağı kendisi olur. Evrene ne verirsen onu alırsın diyor.
Ben hiçbir hesabın öteki tarafa bırakılmasını istemiyorum, herkesin tanrısı farklı uygulaması farklı. Olay çok karşıyor en iyisi herkes ölmeden cezasını çeksin.
tarihte yaptığı yanında kalarak diğer tarafa göçen milyonlarca örnek var
en azından benim şahit olduğum bir çok kişi var, avuntu aramak isteyenlerin tesellisi..
-

Originally Posted by
temelreisim
yılmaz hocaya geçmiş olsun,doalrdaki son hareket bundan değildir sanırım
seni hiç sevmedim süt oğlan
babanıda hiç sevmezdim
,yaladıklarından ise nefret ederim
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz