Beðenilmedi herhalde harekete bakýlýrsaYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beðenilmedi herhalde harekete bakýlýrsaYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gyo vardý bi aralar halka arz edeceklerdi yaþýyomu acaba?
Ortak olduðu Þeker Finansal kiralama hergün tavan yapýyor bu geri geri gidiyor
YTD
Bu yan ortak mýYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yalandan saðlam gibi imaj verdi, bugün komple ortalýðý batýrdý. Ýþimiz iþ bu..... ile
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka desen banka gibi hareket etmiyor, banka deðil desen diðer hisseler gibi hareket etmiyor. Hangi hisse deyiz acaba? Bunun zirvesi 160 lar gibi
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1988 den bu yana iþlem yapan biri olarak, 3-4 yýllýk dönemler borsadan uzak durduðum çok oldu. Genelde kriz dönemlerinde düþük fiyatlardan girmeyi tercih ediyorum, fiyatlar þiþince satýp çýkýyorum, bir kaç yýl uðramýyorum. Teknik de elbet önemli ancak birinci kriterim temel mali veriler oluyor. Geçen yaz, nuh çim, garanti gibi senetlerle tekrar döndüm, þu an þekerdeyim.
Bir çok senet þu anda kriz sonrasý yükseliþ ile aþýrý deðerlenmiþ durumda.
Þeker tercihimin nedeni, þu an piyasa deðeri 2.65 milyar TL - 370 milyon dolar. 2019 sonu ciddi zarar sonrasý, 2020 yýlý 50 küsür milyonluk kar kötü deðil, en azýndan zarar trendinin kýrýldýðý ve tekrar kara geçilmeye baþlandýðý dönem. Özsermaye diðer bankalara göre çok az, zaten büyük karlar etmesi beklenmemeli. 2019 sonu ettiði zarar kadar bedelli sermaye arttýrýmý ile sözkonusu tutarý tekrar özsermayeye eklemiþ durumda.
Þahsi kanaatim, tüm olumsuzluklar geride kalmýþ durumda.
Þeker GYO sitesinden öðrendiðim kadarýyla, gayrimenkul deðeri 920 milyon TL civarýnda, eksper deðerleri genelde düþük olur, reel deðer 1 milyar üzerinde bir rakamdýr, ve en önemlisi Þeker GYO %100 Þekerbank'a ait.
2.65 milyarlýk piyasa deðerinin yaklaþýk 1 milyarý sahip olduðu gayrimenkuller, ayrýca geçenlerde KAP'a düþtü, 100 milyon civarý da SAHOL hissesi var ve satýþ izni istenildi diye.
Mi 9T Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri