Originally Posted by
KIZILDAG
1,45 den aldýk önce yaklaþýk 300 bin lot, sonra 1,35 e geldi, 300 küsür daha aldýk, bunlar 1,56 dan satýldý, sonra 1,51 den alýp yukarýdan yine verdik, enson 1,78 den verdik. Artýk katil olay yerine gelmemeli. Ahlaki olarak alýp sattýðým yerde iþin sonlara geldiðini anladýðýmda uzak durmayý yeðlerim. 1,59 dan 3 rakamýna pegyo geldi. ÞÝmdi bize ucuz kelepir lazým. Hareket etmemiþ olmasý lazým. Katmer gibi 3-4 kat gidecek bir durum yok. Dolaþýmda rakam çok fazla ve bedelli oraný düþük. senet 2,5 lira olur olmaz demiyorum. ama 1,45 de 2,5 olur diyerek aldýk, en tepe ve en dip bizim iþimiz deðil. 1,5 yýl önce halkbankdan saðlam bir tokat yemiþtik. O zaman 75 bin lot halkbank vardý, þimdi ana para ile 144 bin lot halkbank alabiliyorum. 670 bin lot þeker taþýdým bitti, o riskleri tekrar alamam, katilin olay yerine gelmemesi lazým. Bir þekilde geldiði anlaþýlýrsa yakalarlar ve merkeze götürürler. Þekerde þimdilik RSÝ bir tepe daha yapmalý, örneðin 2,20 olur 2,50 olur 2 olur onu bilmem o ikinci tepede dikkat etmek lazým. Bize rside tepe yapmayan senet lazým. Bir önceki faiz kararýnda faiz geleceðine biz inandýk, short tayfasý ters yakalýndý, þimdi short tayfasý ne yapacaksa biz tersini yapacaðýz. bist için kötü þeyler düþünmüyorum. Kýymetli bir arkadaþýmda 50 senetlik analiz var, onlarýn içinde dönüyorum. Þeker bu 50 senet içinde yok. Süpriz bir þey olmazsa düþünmüyorum. Ýkinci bir halkbank vakasý yaþamak istemem. 1 yýl sürdü zararý kapatýp kara geçmek 1 yýl sürdü.
Yer Ýmleri